Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

'' Údajné nedostatečné RP Injuries ''


Peaxxko

Hráč

4
12.9.2023 19:04

Takže..

dnes v 18:45, 12.9.2023 se stala dopravní nehoda v LS u All Saints nemocnice, kdy já jako ( Ethan Reewe ) jsem byl druhá tvář nehody spolu s jedním ze strážníků PSA. Celý incident se odehrál v tom světle že jsem chtěl vjíždět ze silnice od OCLS na hlavní silnici směrem k Ammu Nation, právě okolo nemocnice All Saints.

Během toho co jsem vjížděl, jsem se v IC dění neohlédl do provozu na hlavní silnici a strážník od PSA to do mého předního boku vozidla poslal asi v rychlosti 200km/h '' zhruba '', následovalo to že já spolu s mým vozem jsem se otočil asi 2x o 360 stupňů na kolech ( vozidlo nešlo přes bok ani přes střechu ). Strážník od PSA při rychlosti a nárazu odletěl od místa nehody s vozem asi 15m odemě ( přičemž eRPil za mě dostatečné injuries k tomu, co se vlastně z jeho strany stalo ). Ale nějak jsem potom nepochopil mě, proč jsem dostal ban na 6h za nedostatečné RP injuries z toho, že jsem erpil only '' Vykloubené rameno spolu s tržnou ranou na krku ''.

Náraz to byl pro mě z mého hlediska menší, biť při rychlosti 200km/h si myslím že se nic nemohlo stát vážnějšího, pokud se mi auto otočilo 2x na kolech ještě při nárazu do předního levého boku vozidla v oblasti motoru, kdy ta kapota je dlouhá asi 1m, max. 1m a půl.

Vše jsem taktéž dokonale zaerpil jak do, /do, tak i po tom co jsem IC fungoval jako každý účastník dopravní nehody, zavolání 911 atd. atd.

Pochopím pokud tu někdo bude proti mně, protože máte o dost větší zkušenosti. Jen si myslím že já jsem si myslím na mou situaci u nehody rpil dostatečné injuries i k tomu abych sám dokázal přivolat pomoc. Jinak by jsme asi já i on byli kaput, protože tam nikdo u nás v blízkosti nebyl. Thats all.

12.9.2023 19:49

Ahoj, rovnou se ti k tomu vyjádřím ať to tady nevisí zbytečně delší dobu než je nezbytně nutné. Dostal jsem od již zmíněného člena PSA klip, kde se děje úplný opak toho co říkáš. Ano on jel sice 200, ale ty jsi naboural do něj ne on do tebe.

Vzhledem k tomu že on jel s vozidlem ZT, jeden z těžších vozů a ty jsi jel s Cadilacem pokud se nepletu, tak mi opravdu přijde nedostatečné RP injuries tvé zmíňované "vykloubené rameno spolu s tržnou ranou na krku". 

Na klipu vše lze hezky vidět, abych byl konkrétní naboural jsi ho přímo do boční části tudiž mezi dveře spolujezdce a dveře spolujezdce vzadu.

Jen bych ještě rád dodal, to co mi říkal záchranář který tam byl taktéž. Nyní budu citovat "stejný status měl i včera při nehodě" něco v tomhle smyslu. Pokud jsi takový status dáváš opravdu u každé nehody a ten záchranář měl pravdu tak nechci vidět to x krát vykloubený rameno a x krát tržnou ránu na krku.

Bohužel ti nemohu vyhovět a žádost budu muset zamítnout, za mě je zde porušení jasné.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024