Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problem


Mufasa

Hráč

4
13.9.2023 19:59, naposledy upraveno 13.9.2023 20:04 uživatelem Mufasa

Zdravím mam tu problem z hračem 

a pravidla server Skimo

byl sem na benzine

kde to vlastní vlada což zname že to je nějak zabespečene kamramy tak dale taky tam je Zona 

kde nema unašet nebo okradat atd....

přijdel tam typek ktery miřil zbraní

ad si sednu k němu do auta vysopil miřil na mě 

tak sem si pak uvedomí že tam su kamery když chtěl řešit ic jako že nahlasím na PSA ad vemu video zaznam od benzinky kdo mě vlastně okradnul proto typek tam byl v Aute což kamery mohl vydet cpz

tak mělo spravně Rp jen že AT to zákal když nevím proč ale ok je to AT 

to že benzinka je vladní je tam prodavač nejake lide uriče kamery tak ne mělo kradat aní unos tu je 

pak log celeho rp  video zaznam ma AT chtěl sem vyžadat ale pry na to nemam pravo tak sem uvadní ten kdo bude řešit mužeš pry vyžadat 

to je to same jako když budu pred PSA tipek me bude chtit unes to así moc Roleplay není ? xD chtělo by dopsat do pravidel proto že aní AT to ne respektuje když je AT take snalost by měl mit že to je Zona to je to same když pujdete o kolo PSA nekdo vas přepadne jaky zdraví človek tohle uděla když vy že tam su kamery a je tam PSA staníce nikdo což porušení dalšího pravilda Zdravy rozum unos v Zone

jinak bylo odcizeno 1m 40k OP doklad nic vice vše v logach nebo video  ma AT 

https://leosight.cz/logs/Cnf3sJ4n6F             Magovec nebo tak nějak se jmenuje 

 

pravidlo ktere chybí Zákaz zabíjení v SAFE zónách – letiště (startovací pozice), policejní stanice, hasičská stanice, nemocnice, budouva soudu(pracovní úřad a autoškola) a sklady MIMO obydli Benzinky. Leda by se jednalo o kvalitní RP důvod předem schválený adminem.

 

což nebylo ptal sem se AT na to pry ne

 

13.9.2023 22:09

Ahoj, máme zde jednu jedinou "green zónu" - PSA stanici. U ostatních platí, jak již bylo řečeno, zdravý rozum a další pravidla.

Co se týče kamer, není nic, co by bránilo hráčům tě před nimi okrást, jen na ně pak bude existovat evidence. Pokud dochází k nějaké takové akci poblíž NPC, máte tu příkaz /911, kterým si přivoláte pomoc.

Ke zbytku a vlastně i této celé problematice jsi dostal vyjádření již na Discordu od Rataje, to ti bude muset postačit. Tady to uzamknu, než tu náhodou napadne někoho trollit.


Powered by LeoSight IFS
LT~25