Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost


Hwery

Hráč

22
17.9.2023 18:11, naposledy upraveno 17.9.2023 18:37 uživatelem Hwery

Ahoj chtěl bych nahlásit jednoho hráče, ale řeknu vám jak se to stalo.

Normální den, jedu si domů dát auto a v protisměru jede Tahoe tomu se vyhnu a za ním jede Super Duty Bum čelní náraz odlítl jsem na druhý konec silnice no a tady to začíná, dobře zaRPil jsem /status /do /me a hráč v Super duty jakoby se nic nestalo přijel za ním to samé Tahoe a ošetřoval ho ale z čelního nárazu měl /status naražena LDK, PHK a jak ho ošetřil tak jely pryč čekal jsem na ZZS která přijela ale ty borci byly pryč dobře tak jsem RPil Injuries ZZS mě ošetřila a vezla mě do Nemocnice no a pak ty borci tam přijely a napsaly do OOC že byly v nemocnici tak jsme to jeli do RPit do nemocnice a čekal jsem na report ale musel jsem jít Tatovy pomoc jinak mám sreeny. 

Sreeny: https://imgur.com/a/ZOwvgP7 

(( nevím jestli tam půjde něco vidět ale ten doktor by si mohl pamatovat vím že tam byl Gary Murphy nebo nějak tak jinak masky B9 C7  si myslím)) (( nahlášení ne stížnost ))

S pozdravem Hwery.

17.9.2023 21:03, odstraněno 17.9.2023 21:19 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování ke stížnosti
25.9.2023 14:18

Ahoj Hwery,

V ze tvé stížnosti jsem pochopil, že mělo dojít k nehodě tvého Golfu společně se Super Duty. Co avšak nemohu trestat, tak jsou důkazy, které jsi nám poskytnul. Ze screenů bohužel nejde poznat, zda se skutečně jednalo o situaci, kterou nám zde popisuješ. Rád bych tvé stížnosti vyhověl, avšak pokud nemáš k této věci klip, tak se obávám, že ti nemáme jak pomoci. Stavět a trestat pouze na popisu situace je nepříhodné. Pokud máš nějaké podrobnější informace a důkazy, tak mi je zašli na Discord a celou situaci dále vyřešíme soukromě.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~28