Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na mistra Džadris


18.9.2023 12:35

Pan džardys je na mě sprostý, byl na mě drzý ve všech dosavadních příspěvkách na který jsem psal, jeho warny mě omezují. Prosím o jeho zaštěkání.

18.9.2023 13:50

Já bych tě jen rád upozornil, že jsme herní portál, ne portál na spam fóra, který zde předvádíš. Na svém účtu nemáš nahráno ani deset hodin, jak je tedy možné, že ti já kazím svůj požitek zde? 😢

Pouze sem chodíš trollit, reálně ani nemáš s LeoSight komunitou vůbec nic společného, mimochodem ozdrojování toho článku o snímači je katastrofa a chraň tě ruka páně, jak ten článek odevzdáš ve škole jako svou práci, chudák kantor, který se bude muset věnovat korekci.

Jsem určitě hodně rád, že i přes mou sníženou aktivitu zde se na mě nezapomnělo a stále zde mám své fanoušky, přesto bych byl radši, kdyby mi byla náklonnost projevována třeba soukromou cestou, aby chudák Rataj nemusel ztrácet čas s přebíráním odpadu, který na fórum s jistou pravidelností posíláš, nicméně jak se říká, každý svého štěstí strůjce.

Oslovení mistr si mimochodem vyprošuji, jednoho mistra, spíše tedy maestra, už zde v komunitě máme, nerad bych se cítil, že se snažím převzít tento pomyslný trůn. Stačí uvést prostě Dzardys, ono to spoustě lidem určitě dojde, každopádně pokud jde o nějakou tvou pomůcku, tak to samozřejmě budeme chápat a respektovat. 😊

Džadris

18.9.2023 14:35, odstraněno 18.9.2023 14:39 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Phobios udělil za tento příspěvek varování: Urážky člena AT

Powered by LeoSight IFS
LT~45