Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Sťažnosť na hráča Chuck Nolan Harrison a ďalších PSA účastníkov.


Lemonko

Hráč

11
20.9.2023 23:32

Dobrý večer prajem, takže, chcel by som vám vypísať príbeh. (Bolo to písané adminovi na telekomunikačnej aplikácií Discord, poprosím o zhovievavosť pri čítaní.)

 

 

Chcel by som nahlásiť následné metagamingovanie v prípade tom, že PSA o mne nevedeli ani meno ani výzor (výzor videl iba ten, ktorý bol následne zabitý ako je na videu) a napriek tomu prišli do veľkej blízkosti pri mojej garáži kde sme sa s kamarátom schovali (keďže som ušiel z nemocnice).
Potom môj kamarát išiel kúpiť posteľ (aby som nesedel zranený v garáži na zemi) a PSA ho vykropili (Chuck Nolan Harrison + Kewyn Mayers) (o 2/3 garáže ďalej od mojej garáži), následne ja som o pár minút vydedukoval že sa niečo deje (keďže do vysielačky neodpovedal) a vyzrel von z garáži kde som uvidel policajné autá a tiež vykropené moje auto, ktoré si požičal môj kamarát (IC brat) aby mi išiel do SENCA vyzdvihnúť posteľ)
 
Tak som sa rozhodol, že idem pomôcť IC bratovi a že sa idem pokukať ako je na tom tá situácia s PSA, tak som povykladal všetky bedne (nelegálny tovar) čo boli v aute (2. auto v garáži) a potom som sa rozhodol opustiť garáž a v tom predo mnou policajt začal kričať aby som vystúpil atď, potom sa RP uberalo zlým smerom v mojom mene a mene Muprhy. (dostal som sa do CPZ s tým že som dostal pokutu atď)

Na obrázku budete vidieť kamarátov log z toho ako ho vykropili PSAčka, ktorý sa namiesto dostali pomocou obchádzania pravidiel totiž to metagamingu:

 

Následne som mu začal písať do vysielačky:

(Hráč E9 si robil svoje veci a na tejto akcií sa nepodieľal) 

V prípade nejasnosti odpovedajte :)

 

21.9.2023 16:37

Zdar, 

jeden z policistů, přesněji Kewyn Mayers, jsem byl já. 

Abych se uvedl z děje, zrovna jsem se připojil na server a vycházel jsem z nemocnice, kde jsem viděl i zatýkat Glovera nějakého člověka, následně jsem se vydal pomalu k stanici, kam jsem i dorazil. Následně nám bylo zahlášeno do vysílačky mezi státníma frakcema od vlády, přesněji té motorkářky, co kolem projížděla, že za stromem na zmíněném zdejším místem stojí osoba s HKčkem. 

Následně jsem vyjel s policejním SUVčkem k nemocnici, kde jsem našel kolegu v PK, nikoho už zde jinde. Rozhodl jsem se tedy zaRPit zeptání na recepci nemocnice, koho kolega zrovna odvážel, jelikož mám práva na zobrazení posledních PK, tak jsem toho i využil, jelikož v nemocnici po převezení tě vždy zidentifikují

Vydal jsem se tedy po nemovitostech Bryan Murphyho, kde jsem se nejdřív vydal k nějaké garáži, kde jsem jej prozkoumal snake camem a vydal se k tvé další nemovitosti, kde jste i byli. Ihned jsem z místa volal posily a nadále čekal a chvílema se byl zas kouknout snake camem, během kterých jsem samozřejmě viděl, že tam chodíš s HKčkem ozbrojenej a s vestou, a že téměř určitě seš ten, kdo postřelil Glovera.

Po chvíli jsem viděl, jak se vrháš do EVA, já se postavil za ZTčko s nastaveným laserem na tebe. Kdes vyjel, ihned si začal drandit a objel si ZTčko, když jsem ti ze zadu při mířením na kola a zadek zneškodnil auto, následně jsem se vydal ZTčkem k tobě, kde jsem dostal dost pokropíno, a trochu se stydim, že jsem to tak pokadil. Následně teda dostávám PK a ty ho dostaneš až od Harrisna. Následně jsem se až odpojil v nemocnici po PK, co jsem si lehl na lehátko. 

Lemonko

Hráč

11
21.9.2023 19:22

Zaujímalo by ma s kade si vedel o mojich nehnuteľnostiach tak rýchlo, keďže to irl nie je možné (2-3 minúty). Každopádne chcel by som vidieť logy kde si sa pýtal konkrétne na recepcii pani recepčnej o moje meno. 

Pre opravenie pár drobností HK som ja v rukách nemal, mal to môj IC brat Gary Murphy. Taktiež som nešoféroval EVO a nevykropil som ťa ja. Ja som bol ten, ktorý potom odišiel z garáži a chcel som újsť na jednom z áut čo bolo v mojej garáži a taktiež PK dostal Gary. 

Ďalšia vec chcel by som vidieť a počuť tých "motorkárov", ktorý to povedali.

Takže všeobecne, potrebujem nejaké dôkazy k tvojej odpovedi. 

(V prípade nejasností, píšete, možno som sa niekde sekol a nemyslel som to tak ako som to napísal)

 

21.9.2023 19:25

No pozor, ty jako hráč nemáš po členech AT co vymáhat důkazy. Mimochodem nalézt veškeré tvoje nemovitosti mi trvalo asi 5 vteřin.

Docela mě zaráží, že běžný hráč "ilegálu" dokáže fungovat úplně normálně, ale ty snad pokaždé máš nějaký problém a potřebuješ vyjádření poloviny serveru. 😁

Lemonko

Hráč

11
21.9.2023 21:07

Podľa RP čož znamená hranie podľa skutočnosti, by ti trvalo omnoho dlhšie nájsť moje nehnuteľnosti.  

Môj návrh na vylepšenie - > PSA má svoju internetovú doménu, na ktorú by sa mala dostať iba cez počítače, ktoré sa nachádzajú v Policajnej stanici, z toho dôvodu, že keby niekto ukradol mobil PSA tak by sa mohol dostať do tej databázy. (Čo sa samozrejme neRPí keďže by to bolo veľmi OP) (Tiež by sa nemalo využívať na to /net, keďže je to také že proste: Stojíš pred zámočníctvom a zrazu si nájdeš všetky informácie o mne (unreal))

Môj názor na práva Adminov - >  Takže keďže nemôžem ako hráč požadovať dôkazy od Admina, tak všetko čo Admin povie, si vlastne môže vymyslieť? (citujem "môže" možno si nevymýšľa, ale ako mu má niekto uveriť keď to nepodloží dôkazmi?)

  • Inakšie to nechápem, lebo tak akože, poznám zopár ľudí, ktorí robia ilegal a majú tiež skúsenosti s tým, že PSA proste metuje (také že proste vykrádajú alebo idu proste robiť ilegal a zrazu sa na servery 3 policajti "náhodou sa napoja" ). A chalani, ale to tak neriešia lebo proste hra a ja to riešim, pretože nechcem mať problémy v hre (ktorá ma baví) kvôli tomu že ostatní porušujú pravidlá. = Nespravodlivosť voči hráčovi. 

Každopádne keďže skoro každý Admin je v PSA, tak sa to dá považovať za Admin frakciu, kde môžete kľudne medzi sebou sa dohodnúť o tom že čo si tam zametíte, tak to ostane tam, ale to súdiť teraz nemienim. (Neberte to ako útok na Adminov proste je to tak podľa môjho názoru, Rataj určite nemá čas také veci kontrolovať) :D

21.9.2023 22:36

Já se ti tu vyjádřím jakožto člen AT a hráč, který hraje primárně ilegál. :D
Chápu, že někdy dostanou PSA info o kterým absolutně netušíš JAK se k němu vlastně dostali. I já byla v těchhle situacích - a ne jednou. Když jsem se po tom ale pak víc pídila, zjistila jsem že tohle info měli vždy nějak podložené a opravdu zjištěné v IC. A věř mi, že ta skoro 3k hodin na ilegál postavě se takových momentů našla kopa. Není nic horšího než si postěžovat "hmm, meta, díky" a pak dostat po držce tunou důvodu proč to vědí.
PSA není "admin frakce" je to frakce do které se může dostat kdokoli, kdykoli a určitě nemají potřebu mezi sebou metovat jen aby si mohli říct "hahaaa, tak jsme vyhráli, můžeme ho zavřít na tři hodiny do vězení!"...
Myslím, že z něčeho takovýho realně nic nemají.. :D Všem tu jde(doufám) primárně o RP. Není to o tom kolik lidí zavřeš nebo kolik PSA zvládneš dát hlavu během přestřelky v El Coroně. :D

Pokud máš pocit, že si admin team při odůvodnění toho proč co ví, vymýšlí..je tu vždycky možnost podat stížnost. Teď si asi řekneš "no, ale to vy se domluvíte a zase z toho nic nebude" OMYL! Proč? Protože...proč by si sakra držel Rataj v AT lidi který mu budou potápět server? Pro Rataje je Skimo způsob kterým vydělává peníze ze kterých žije. Tohle by lidi jen odrazovalo, a to přece nikdo nechceme.
Pokud podáš stížnost, i ten admin musí vše vysvětlit ostatním adminům a případně nějak podložit. A i my máme tresty. Jsou to tresty který vy jako hráči nevidíte, ale pro nás znamenají dost.

A ještě k tomu co jsi říkal na začátku..souhlasím s tím, že pokud by se s každým mobilem registrovaným na PSA dalo dostat do MDC, bylo by to sakra OP. Ale realně, když tě zastaví policista a ty mu dáš občanku..taky si může dohledat co potřebuje. Nevím jak efektní/osekaný MDC mají třeba policisti v ČR. Ale třeba mého přítele teď pár dnů zpět zastavil policista, vzal si od něj občanku, naskenoval si ji mobilem a viděl vše co potřeboval..pak mu ji vrátil a vše bylo v pořádku. Nemyslím si, že to jak to funguje na skimu je nějak nereálný..mobil máme v ruce všichni, a pokud to je(pravděpodobně je) na nějaké heslo/kód nebo něco takového..tak co je nereálné na tom mít tam databázi s informacemi které PSA potřebuje k práci? Jediná unreal věc co vidím je, že máme internet kudma chodíme, ale to je asi už trochu mimo téma. Jinak mi vše přijde v pořádku.. :D

Lemonko

Hráč

11
22.9.2023 21:30

Okej.


"Není nic horšího než si postěžovat "hmm, meta, díky" a pak dostat po držce tunou důvodu proč to vědí." - > Možno nejaké dôvody majú, ale chcel ("chcel", nevymáham dôkazy) by som ich vidieť podložené nejakým súborom, či už videom alebo logom. Lebo zatiaľ čo mi tak vychádza tak môj odhad (z môjho pohľadu) na to že PSA metuje sa potvrdilo 2x z dvoch (čo som viedol ja ilegalRP).

Ja mám že 150h na ilegál a sám policajt sa mi priznal že metujú.

(ale to je tá staršia situácia, keď sme vykrádali policajtku) 

PSA není "admin frakce" - To čo sa povie vo voicu aj ostane vo voicu, neviem ako to tam u vás chodí na PSA dise, ale určite sa nájde spôsob ako metovať aj bez toho aby to vedel celá discord komunita čo je tam. 

  • Ako AT ste určite nejak priateľsky spojený a nemáte žiadne problémy s nikým tam a keďže viete aké postihy by postihli tých ktorí by porušovali pravidlá tak sa nejak medzi sebou radšej dohodnete, keď niekoho medzi sebou prichytíte

Pokud máš pocit, že si admin team při odůvodnění toho proč co ví, vymýšlí.... - > Mhmm to si povedala pekne, nechcem proste robiť problémy Adminom ale mi vadí, že veľa ľudí čo robí ilegal nemôže normálne dokončiť ilegal. Doslova by som sa chcel s jednou postavou dostať na PSA discord a zistiť ten systém.

S tým /net som to myslel tak, že keď PSA member príde o mobil a začne si vyhladávať veci cez /net tak je to docela unfair. A keď má pri sebe mobil a má zaRPené že ho zapol, tak mi absolutne nevadí že si všetko o mne nájde. Vadí mi len to že proste keď niekto vykráda PSA a ukradne mu mobil a vypýta si heslo od MDC tak aby mal prístup k tomu MDC a už je na PSA ako sa s tým vysporiada, či ho zablokuje (mobil) či jako.

 

 

 

 

 

 

 

 

17.10.2023 11:32

Až bude mít stížnost hlavu a patu a nebudeš osočovat výše postavené členy AT z nepodloženého metagamingu, bude řešitelná. Reálně nevím, co je tvým záměrem, ale celá stížnost je komedie a nikdo ji řešit nebude.


Powered by LeoSight IFS
LT~126

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024