Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nikolas(ek97), aneb. Nejnenáviděnější člen komunity.


neznamy#11753

Smazaný účet

10
23.9.2023 14:44, naposledy upraveno 23.9.2023 15:01 uživatelem neznamy#11753

Zdravím všechny čtenáře tohoto topicu.
Příjde mi, že je fér když vám sem napíšu pár vět o sobě a své minulosti, tak se do toho postupně pustíme. 

Dětství a má osobnost.
Narodil jsem se 18.11.2007 někdy okolo desáté ranní, ovšem vzhledem k silným problémům bohužel v šestém měsíci, tudíž císařským řezem. Nu což, posečkal jsem si v inkubátoru a měl jsem spousty problémů, měl jsem cca. 30% na přežití a i kdybych přežil, tak bych buď nechodil, či bych nebyl schopen samostatnosti. Naštěstí veškeré díky mé skvělé mamce, která dělala vše proto abych tu teď byl,  možná to byl osud, sám nevím... A pro ty co se chtějí zeptat: "Né, nemám žádné postížení." 
Vrátíme se ještě o pár měsíců nazpět, můj otec, který se na nás vykašlal ještě předtím než jsem se vlastně narodil, vzal do zaječích a raději se nechal zavřít na dalších 10 let, než aby se o mě musel starat. Někomu to může přijít vtipné, někomu smutné. Mně to je upřímně už úplně jedno, přenesl jsem se přes to a s mamkou jsme to oba zvládli bez problémů. 
Dostáváme se do další kapitoly, byli mi téhdy asi čtyři roky +- a mamka si našla kamaráda, který nám "pomáhal" v nějakých situacích, nic s ním neměla, ovšem i tak si ji přivlastnil a všichni si dokážete domyslet kolik problémů, zlomených kostí padlo a kolik krve se prolilo. Dost náročné období, no... Po nástupu na základní školu si mamka našla po 7-mi letech přítele, který byl sám o sobě pěkné kvítko, manipuloval s námi všemi, zakazoval nám spoustu věcí a psychicky i fyzicky nás týral. Poté ho po třech letech teroru konečně zavřeli a my si mohli s mamkou konečně oddychnout, poté jsme za ním ještě párkrát na návštěvě byli a tím to skončilo, vícekrát jsem ho už neviděl ani neslyšel a jsem za to rád.
Téhdy si vzpomínám, že i můj strejda byl jeden z těch co bil svou sestru (mou matku) kvůli tomu, že se zastával své né moc povedené ženy, ale to bych zasahoval až moc do detailů, změnil se, to je hlavní.
V dětství jsem si toho zažil dost, tohle je jen část z toho všeho, neberte to jako sebelítost, většinu věcí jsem už "zapomněl" a přenesl jsem se přes to. 

Škola a kamarádi. 
Základka... Dobré tak od osmé třídy. Osm let jsem si trpěl šikanu za váhu a barvu pleti do doby než jsem to převzal do vlastních rukou, začal se věnovat boxu a posilování a udělal si pořádek sám. Vzhledem k tomu, že mamka je samoživitelka, neměla to semnou a s mými pubertálními sklony lehké, měli jsme dost rodinných problémů, občas prostě nebylo co jíst, ale oba jsme to spolu zvládli.
Aktuálně bych i rád poděkoval mým úžasným pra-rodičům, nevím co bych bez nich dělal. Aktuálně se dostáváme do přítomnosti, před nedávnem jsem nastoupil na SŠ do Nového Jíčína na obor Opravář zemědělských strojů s možností maturitní nástavby, baví mě to, našel jsem si spoustu skvělých lidí a je to mnohem lepší jak ZŠ. Dokážu o sobě říct, že nejsem úplně nejlepší, ale určitě ne nejhorší.

Leosight.
Asi tu ani nemá smysl psát kdo jsem, ikdyž jo, rád vám to zde uvedu. Na skimu působím něco přes rok a půl a mám zde nahráno cca. 2,000 hodin za všechny účty a postavy co jsem kdy měl. Začátkem roku 2022 jsem se připojil za účet nikolasek97 s tím, že jsem v životě o Roleplayi neslyšel a udělal jsem zde víc než dost, poté jsem to párkrát obešel a i přes všechny věci a absolutní nevěřícnost v můj UB jsem ho dostal díky @Puding , které ještě jednou mockrát děkuji! 

Doufám, že jsem vám alespoň trochu nastínil svou minulost a přítomnost a doufám, že to není nějak moc přes sebe v psaní těchto věcí jsem nikdy nebyl moc dobrý. Přeji všem pěkný víkend a hodně štěstí v následujícím týdnu. 
                                          
                                                                                                                                                  ✨ Nikolqs out. 




( Chci se předem omluvit za možné chyby v textu a zároveň poděkovat @Kikin -ovi za motivaci a nápad tohle sepsat. <3  )


 


Powered by LeoSight IFS
LT~23