Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidání vozidel


23.9.2023 20:19

Zdravím

 

Párkrát už jsem přemýšlel o tom jestli by se do hry nemohly přidat další auta, už jsem četl pár témat a zjsitil jsem že další auta se nemůžou přidat kvůli tomu že je málo slotů což jsem teda nepochopil, ale když si hráč zaplatí nějaký ty Kč tak to najednou hned jde což taky nechápu proč to tak je.

DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ 

Jackal

VIP

46
23.9.2023 20:32

Ahoj, žádný auta se nepřidávají ani za peníze. Jediná možnost jak můžeš získat "vlastní" auto, které nemůžeš koupit v normálním car shopu, tak je handling blueprint, to ti však nenahraje nový model, pouze upraví handling stávajícího auta a dovolí změnit jméno auta, tzv. rename. Rozdíl mezi úplně novým autem a tím "renamem" je ten, že nové auto by potřebovalo nahrazovat nějaký původní GTA SA model - ty jsou již zabraná a tak není možné nové nahrát, navíc by to opět zvětšoval obsah serveru, což úplně nikdo nechce. "Rename" pouze změní název auta, avšak ponechá původní model, tudíž není potřeba hledat nový model, najít za jaký GTA SA model by to šlo nahradit a tím pádem to ani nezvětšuje obsah serveru. Snad jsem to vysvětlil nějak rozumně a vyvedl jsem tě z tvého omylu, kdy tvrdíš, že za peníze Rataj vlastní model klidně nahraje.

Sumasumárum - nová auta se nenahrávají, a minimálně osobáky se nové nahrávat také nebudou, alespoň ne v blízké době. 

23.9.2023 22:50

Super díky za odpověď 


Powered by LeoSight IFS
LT~32