Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Pack


24.9.2023 18:36




Pack - aneb ty z Colinas

Pack je ilegální frakce, kterou jsem založila spolu s @Jackal a s dalším hráčem, který si bohužel stihl už několikrát dát CK a taky smazat účet.
Frakci jsem zakládala s cílem přitáhnout na server ilegál který tu tolik není vidět. A upřímně bych řekla, že se mi to povedlo. V posledních dnech sice není Pack tak známý mezi lidmi jako býval, ale hodlám to zase změnit.
Jak to je s Packem v IC a jak si ho představit? Inu! Pack je ilegální skupina. Ani gang, ani mafie, ani kartel..tak nějak něco mezi tím vším a zároveň pořádně nic z toho. Pack jsem zakládala s tím, že jsem chtěla udělat ilegálku která bude postrádat ty věci které mně na jiných ilegálních frakcích vadili. I z toho důvodu nefunguje Pack jako mafie, ale vyloženě jako jedna velká rodina která si za všech okolností kryje navzájem záda.
V čem jsme tedy jiní?
Pack nikdy zbytečně neútočí na ostatní lidi, pokud nás k tomu někdo neprovokuje jako první.
Pokud za námi někdo přijde s žádostí o pomoc, vždy ji dostane pokud toho jsme schopni. Prakticky se snažíme být přátelé se všemi s kým jenom můžeme pokud nám to je umožněno.
Nikdy nezabíjíme lidi kteří od nás chtějí odejít. Jednou byli členy rodiny, vždycky budou členy rodiny. I pokud už se nechtějí zapojovat do ilegálních aktivit. A rodině se přeci neubližuje.

Víc než schopností jedince si ceníme jeho důvěryhodnosti. Člověk který nemá s ilegálem zkušenosti, ale má naši důvěru a snahu se učit pro nás má mnohem větší cenu než člověk který ilegál RPí, ale naši důvěru nemá.


Jak probíhalo založení frakce v IC a co tomu předcházelo?
Už před založením samotného Packu se Zaira Valentine a její kamarádi, spojenci a další tvorečkové stahovali do Las Colinas. Úplně původně si tam Zaika koupila svůj dům, pak koupila ten sousední..a další..pak pozemek. Pak si vyhlídla bar na křižovatce, který všichni znáte jako Poison Bite.
Zaira nikdy nechtěla vést něco většího. Soustředila se na vše jakožto samotář. Poison Bite ale začal stahovat postupně více ilegálů z okolí, a tak se ve finále Zaira spolu s jejím tehdejším přítelem Ashtonem rozhodla, že rozjede něco většího.
Po založení Packu se konečně začalo dít něco víc.
V první řadě se začalo s převozy, na což se postupně koupilo několik escaladů, určených přímo na převozy ve skupině. Bohužel jsme převoz nikdy nedělali v tak velké skupině jak bychom chtěli.
Mezi skupováním nemovitostí a pozemků v Las Colinas a vykrádáním nemovitostí všude kolem, jsme se spolu složili na výrobní stanici. Našli si těžiče a začali se soustředit na výrobu a prodej zbraní. Nikdy nešlo o největší zakázky, ale vždy nám to přineslo alespoň nějaký výdělek.
Dostalo se samozřejmě i na kupování dalších vozidel pro frakci, které mohl využívat každý z nás. Většinou jsme je ale využili spíš na normální popojíždění kolem, než na ilegální akce. K tomu zůstávali vyhrazené naše escalady.
Nikdy jsme neměli jen jednu konkrétní věc na kterou bysme se soustředili. Prodej drog, zbraní, banky, obchody, převozy. Na vše jsme se snažili nějak připravit.
A snažili jsme se dát členům Packu prostor k tomu dělat naprosto cokoli co by mohli jakožto ilegálové chtít.
Ať už to byli vozítka na převozy, termálky na udělání banky a nebo ilegální zboží na prodej.
Často došlo i k našemu najmutí na nějakou špinavou práci. Většinou podpalování nemovitostí, ničení aut, únosy a nebo prostě jen vyzjištění informací.
Bylo nás jen hrstka ale i tak jsme zvládali dělat divy a získali si poměrně velký respekt u dalších frakcí a spousty lidí. A hlavně do teď zvládáme štvát KS. <3

 

Poison warzone
Větší akce které Pack provedl? Inu, jedna by se našla(asi ta nejlepší). U nás tomu všichni říkáme jednoduše "Poison přestřelka" Co, že je Poison přestřelka? To je akce při které nám zůstal člen smečky přišpendlený v kuchyni, obklíčený policií a vanguardem, mezitím co naši spojenci ostřelovali celé Colinas ze dvou mosinů. Celá akce se točila kolem dívky která pár dní zpět unesla Zairu - vůdce Packu, a která přijela do Colinas provokovat. Její provokace skončila velikou přestrelkou, několika postřelenými a zavoláním PSA. Většina z nás byla ošetřena a jeden z nás(chudák Donnie) zůstal zavřený v kuchyni bez možnosti útěku.
Proč? Jelikož PSA vzala za pachatele jeho.
Jak to dopadlo? Náš kamarád Donnie si zavolal pár známých, kteří zaparkovali na kopci nad LC, vytáhli si každý jeden mosin a jali se ostřelovat všechny dole na ulici ve snaze vyhnat je pryč. To nám bohužel nepomoho v Donnieho osvobození a tak jsme se rozhodli, že spustíme alarm v bance abychom donutili alespoň část z PSA odjet pryč. Hned po spuštění alarmu jsme se vrátili do LC. PSA vykrádání banky nijak moc z míry nevytrhlo. Minimálně ne ze začátku. Až po pár minutách se všichni rozprchli pryč.
V Poisonu nám zůstali jen lidé z VNG, kteří byli PSA pověření k vyjednávání.
Pak zazněla ta slavná věta, od člověka který s námi vyjednával - Necháme vás odejít, když necháte vy odejít nás!!!! A tak Donnie poručil kamarádům aby nechali členy VNG opustit Poison bez zranění, VNG ujeli, Donnie utekl a Dios se vrátil zpět k bance aby vybral všechny pytle v moment kdy již banku nikdo nehlídal. Jen kamarádi ostřelovači z kopečku z toho odešli s trestem.




Poison Bite a zábava

"Každou středu v osm se tu sejdou místní gangy a hrajeme na last man standing o basu piv."

Úplně původní záměr při vytvoření baru Poison Bite byl, vytvořit místo kam bude moct přijít kdokoli a sehnat cokoli. Místo kde se budou setkávat ilegální frakce na jakési neutrální půdě, kde se budou moct domluvit na obchodech, spoluprácích a spojenectví.
A přesně tak se snažíme vést Poison i teď. A nebýt toho, že lidé do Poisonu jezdí často hlavně s cílem vyprovokovat něco co většinou skončí jejich CK, tak by to tak i bylo.
Mimo ilegál se snažíme rpit především social a bavit nejen nás ale i lidi kteří za námi přijdou.
Mezi naši častou zábavu patří karetní hry, RP u kola štěstí, šipek, kulečník a nebo jen házení si míčkem před barem. V zimě jsme spolu často hráli i koulovanou(strašně bych chtěla vidět reakci KS na sledování toho, jak po sobě "strašně nebezpečný mafiáni" hází sněhový koule a schovávají se při tom za auta a zídky). A když nejde zrovna o hry, tak jen rpení za barem a mučení se při snaze naučit se jak dát dohromady jaký drink nebo RP s lidmi co nám rpí psíky, a pokusy naučit je nějaké povely.




Tak..to by byl popis a lehké shrnutí naší smečky. Proč to tady píšu? Protože bysme rádi viděli v našich řadách nějaké nováčky. Nabízím přijmutí přes charakter pass(pokud budou ostatní členové frakce souhlasit), případně možnost přidat se k nám jako kamarád/příbuzný jednoho z našich členů. Stejně tak budeme rádi pokud se k nám někteří pokusíte dostat čistě v IC a důvěru si u nás vybudujete sami.
Pokud máte někdo o tohle zájem, napište mně (Puding#3378) nebo @Jackal (originalnijmeno.) na discordu.
Díky za pozornost všem co dočetli. A na ty z vás které Pack zaujal se budeme těšit. :)


Powered by LeoSight IFS
LT~54

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024