Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Hemalkod


Hemalkod

Hráč

24
24.9.2023 22:49, naposledy upraveno 24.9.2023 22:51 uživatelem Hemalkod

Zdravím, všechny co tohle čtou.

Většina mě bude znát spíše pod nickem Standoska, nebo pod mou Skimo postavou Felix Yazgan. Ale poslední dobou vystupuji na internetu pod nickem Hemalkod, proč? Jednoho rána jsem se vzbudil a nějak se mi to v hlavě poskládalo, a přišlo mi to lepší než Standoska.

Tak... Kdy a jak jsem se tu poprvé objevil? No, vše začalo někdy kolem roku 2000, kdy jsem poprvé z různých Youtube videích postupně zjišťoval co to ten Roleplay je, a absolutně mě to začalo fascinovat. Tak jsem brouzdat internetem jak se taky do nějakého RP zapojit, potom co jsem zjistil, že na Fivem potřebuju origo GTA 5, a mik tak jsem od toho upustil, ale protože v té době jsem hrál na jednom z největším Samp serverů, tak mě trklo do hlavy že musí existovat i varianta pro GTA San Andreas, tak jsem hodiny hledal jestli něco takového existuje, nenašel jsem nic, problém byl asi v tom že jsem hledal jenom Samp servery, protože jsem v té době ani nikdy o MTA neslyšel. No ale čistou náhodou jsem to po pár dnech a hodinách objevil, Skimo. To byl asi začátek roku 2021, to si ještě pamatuju starou PSA stanici.

No, a kdo jsem v reálném životě? Je mi 14. A mé, reálné jméno si asi domyslíte, a pokud budete hledat určitě by jste se dobrali i k mému příjmení. No a bydlím na tajemném místě, kde se mluví po Prajzsky. Jinak pravděpodobně budu nastupovat na střední školu v oboru IT, a jsem extrémní šprt na Historii a zeměpis, jinak jsem celkem introvert a donést mě na jakýkoliv call je celkem fuška, a když už jsem rozhodnutý že tam půjdu tak to tak půl hodinu rozdýchávám než tam půjdu. :D

Tak... A tohle jsem já, nějak víc rozepisovat se asi nebudu, obrázek o mě si o mě dokážete udělat. Chybičky prosím omluvte nejsem úplný mág na češtinu


Powered by LeoSight IFS
LT~15