Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Potíže ohledně nahrávacího programu Xbox Game Bar


neznamy#4745

Smazaný účet

11
28.9.2023 11:11

Zdravím, jelikož si už nevím rady, zkusím se obrátit na nějaké hodné duše co by si věděli rady o mém problému

Jen v rychlosti, používám nahrávací program jménem Xbox game bar jak je psáno v názvu, doteď jsem měl složku jménem "Záznamy" kam se všechny screenshoty/videa nahrávali, mám 2 disky C a D, na Cčku mám málo místa a zároveň jsem tam měl i složku Záznamy, na Dčku mám všechny hry a více místa, proto mě napadlo přesunout složku Záznamy na Dčko, přesunul jsem tedy složku přímo na ikonku: DATA (D:) s myšlenkou, že se složka pouze přesune a bude mít místo na jiným disku, no myšlenka nebyla pravda, a když jsem nahrál krátký klip, tak se mi neuložil do správný složky a ihned co jsem otevřel zkratku win + g tak jsem vyvalil oči a viděl zhruba 1000 screenshotů  jak ze skima tak jsem zaregistroval i FS19 atd.. Dobrá, zkoušel jsem najít problém, tak že jsem prohledal všechny složky a vlastně všechno co šlo. Nenašel jsem, ve zkratce: Nevím kam se to ukládá a jak se ta složka jmenuje, ale ukládají se mi screenshoty z her který ani nechci



jak jde na screenshotu vidět píše se tam něco ve smyslu Neznámé když dám otevřít umístění souboru, přesměruje mě to na DATA (D:) 

Společně s kamarádem jsme se zkoušeli najít příčinu toho co se mi děje, ale nikam jsme se nedostali, proto mě napadlo hodit PC do továrního nastavení, tovární nastavení mi nejde



Omlouvám se za kvalitu jak z mikrovlnky ale fotil jsem to z telefonu

Více méně si za to mohu sám, jelikož mě napadla věc o který jsem ani nevěděl jestli bude fungovat, a to se mi i vymstilo, budu rád za každé rady i za každý komentář, už nevím co k tomu napsat, zatím ahoj.

Kikin

Hráč

26
28.9.2023 11:19

Ahoj @neznamy#4745, s tímhle zkušenosti bohužel nemám, ale doporučil bych ti game bar v nastavení komplet vypnout a přejít na Medal. 

Můžeš si tam nastavit hotkeys podle sebe, cílovou složku, kvalitu, délku a hlavně to podporuje jakoukoliv hru.
Tady máš kdyžtak Odkaz na stažení.

28.9.2023 12:58

To nie sú screenshoty. Sú to súbory serveru, ktoré sa ti stiahnú pri prvom pripojení na Skimo do tejto složky: Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.6\mods\deathmatch\resources. V tomto prípade sa jedná o obrázky v TXD súboroch, ale absolútne neviem, že akým zázrakom sa ti to podarilo otvoriť v Game Bare. Jedine ti viem povedať s neistotou, že to môže byť spôsobené tým presunom zložky záznamy z pôvodného disku na disk, kde sú tie súbory serveru stiahnuté, čize ako tu píšeš, že hry máš na Déčku, tak prepokladám, že tam máš teda aj MTAčko, ktoré tam má tú spomínanú zložku vyšie v texte.

28.9.2023 14:32
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~28