Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vězení, aneb konec RP pro všechny hráče, kteří mají odsouzené postavy


28.9.2023 18:42

Vězení, aneb konec RP pro všechny hráče, kteří mají odsouzené postavy


Vážení hráči, 
Mnozí z vás si myslí, že odsouzením a převezením do věznice v Las Payasadas končí vaše RP na dané postavě. Já si zde dovolím říci důrazně NE, NEKONČÍ.

Kdysi byli hráči normálně v CPZtkách a neměli skoro vůbec žádné RP. Neměli jste možnost si vyzkoušet vězeňské RPčko a právě zavedením DOCARu se vám všem tato možnost otevřela, kterou však málo kdo využívá.

O jakých možnostech hovořím? můžete si vyzkoušet RP vězně. Můžete společně ve vězení RPit social RP, nebo se společně domlouvat například nad nějakými zlomyslnými plány (vzpoura vězňů, útěk z vězení, rvačka, vězeňské gangy atd..). Převozem do věznice se vám otevírá tolik možností, které můžete RPit. Postačí vám pouze vaše fantazie. :P


K útěku si zde dovolím citovat jedno důležité pravidlo.
41. Útěk z vězení je možný, musí být však správně zahrán, nesmí dojít k zneužití žádného bugu a celý útěk musí být nahráván (video může být členem AT až 14 dní zpětně vyžádáno a jeho nedodání je trestáno).


Doufám, že jsem všem vyvrátil toto tvrzení a doufám, že nynější vězni tyto možnosti využijí a nebudou se zbytečně bát, že by tohle nemohli RPit (můžete). Přeji všem pěknej den! cya. 


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024