Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

James Walsh - NonRP act, NonRP injuries, Zdravý rozum


asdf

Hráč

15
28.9.2023 21:34

Zdravím,

rád bych nahlásil tohoto hráče za již zmíněné podněty, skutečně mi nepřijde jako zdravý rozum úmyslně naramovat motorkáře v 300 km/h a posléze si ani nehodit status. Dovolím si zde označit Dzardyse, poněvadž už semnou jednou podobnou věc řešil a to velmi objektivně.

@Dzardys

Video

Foto - status nikde

 

 

Ceboy

Hráč

17
28.9.2023 22:23, naposledy upraveno 28.9.2023 22:23 uživatelem Ceboy

Tak jo, abych pravdu řekl, jak jsem psal do OOC chatu, nebylo to schválně, neříkám že jsem tě předtím srazit nechtěl (Netýká se to této situace) Ale musíš mít jedno pochopení, když jsi mi najel hezky na rám, byl jsem zapásaný. A k tomu bys měl porovnat rozdíly mezi motorkou a SUV. Další věc je že ty jsi jezdil po Red County, kde jsi neustále troubil, provokoval, a potom si ujížděl, sám jak říkáš 300km/h jsi do mně narazil, naše auta tolik neujedou, a to si ty moc dobře věděl, proto ses neustále vracel na místo, kde jsme většinou jezdili, do centra dění, což byla benzínka.

asdf

Hráč

15
28.9.2023 22:31

A to že máš SUV s rámem znamená, že po srážce s motorkou, jež jede 300 km/h se ti nic nestane? Já RPím měsíc kóma a ty vyjdeš bez škrábance, hustý. A to s tím, že jsi mě nechtěl srazit ti taky absolutně nevěřím, už jsi mě chtěl naramovat 5 minut zpět a teď ti mám věřit, že to byla náhoda. Vlastně běžně policejní vůz vjede náhodně do protisměru. Jezdil jsem po Red County, protože tam je herní zóna a jezdit tam chci, troubit jsem začal v moment, kdy jsem začal ujíždět.. Buďto hodím blinkry, nebo zatroubím na pozdrav, ale že bych jezdil a "neustále troubil" jak ty tvrdíš, to si moc nevybavuji.

Mersfitz

Hráč

12
29.9.2023 01:44, naposledy upraveno 29.9.2023 01:45 uživatelem Mersfitz

Tak,

policista, který motorkáře srazil ho pravdèpodobně nesrazil schvàlně a spíše to vypadá, jako by odbočoval na most. Avšak to neospravedlňuje jeho nulové injuries. Ano, mezi motorkou a autem je rozdíl, ale když motorka letí takovou rychlostí a narazí do auta, tak z toho auta je ve většině připadů dobrej salát. Samozřejmě by se řidičovi toho SUV nestalo nic život ohrožující, ale když do vás narazí motorka dejme tomu o váze 300 kg v rychlosti 200 km/h, tak to je rána jako svině a co se s váma bude dít uvnitř toho auta si domyslete.. 

29.9.2023 07:04

Stojím za názorem, že policista nemusí RPit žádné injuries než jen ty mentální výčitky atp. V moment nárazu jsi uháněl rychlostí 239 kmh a to do rámu a předním levým světlem. Suma sumárům, rám by byl fuč, nárazník pravděpodobně taky s chladičem, motorka komplet zabudovaná jako nový rám v autě a ty nejspíš o 50 až 100 metrů ve vodě. Jelikož se "síly" sčítají, tak vlivem jeho odbočování by jsi stejně letěl trochu doprava čili od něho - což dokazuje i video.

viz. foto

Zeintar

Hráč

49
29.9.2023 11:12

Ahoj,

rád bych též poukázal na pravidlo, které se poslední dobou méně a méně dodržuje a lidé si dělají postavy jen proto, aby si koupili auto/motorku a ujížděli s ní policii. Policie vás tedy zatkne, vy jdete prostě na main a jakmile trest skončí, jdete znovu ujíždět.

30. Je zakázáno provokovat policejní jednotky nebo gangy a mafie k pronásledování. Spory mezi zákonem a zločinem musí být vhodně RP sehrány.

2.10.2023 11:11

Ahoj, já to určitě řešit nebudu, protože bych to vyřešil v tvůj neprospěch a ty by sis následně stěžoval všude možně, že nadržuji PSA, ačkoliv bych pouze zamítl nesmyslnou stížnost. A já bych se rád vyhnul případným stížnostem, nesluší se to z mé pozice. Nicméně jen přijdu s krátkým dotazem, nejsi náhodou tohle ty velice krátce před daným pursuitem?

Jde o screen z videa z dopravní nehody, video bez souhlasu autora dávat veřejně nebudu. Jen to přikládám jako další událost pro případného člena AT, který to bude řešit.

3.10.2023 17:37, naposledy upraveno 3.10.2023 17:38 uživatelem magovec

Ahoj asdf,

Celou stížnost jsem postupem času sledoval, tím pádem i celý její vývoj. Nechal jsem si časem v hlavě odležet, co se vlastně stalo a přináším ti tedy verdikt tvé stížnosti.

Začneme zprávou nad touto. Dzardys ti zde poskytnul screen tvé DN chvíle před tématem stížnosti. Rád bych jen tímto odstavcem vyzdvihnul to, že RP Injuries mají nést určité následky. Zároveň s tím by mělo i RP nést nějakou vypovídající hodnotu. Posledních pár měsíců se nám zde začínají zjevovat případy, kdy dotyční dorazí na server pouze s jednou myšlenkou a formou zábavy - provokování policejních jednotek na radaru a v jejich okolí vědomě porušovat zákony/vyhlášky, aby si vyvolali pursuit. Takové jednání určitě začíná spadat do pravidla 30.. Z mého pohledu určitě není v pořádku to, že jsi po dopravní nehodě usedl zpátky na motorku a dal se do dalšího pochybného ujíždění. Tolik k časové lince před událostí stížnosti.

V samotné stížnosti si stěžuješ na policistu, který ti měl údajně zablokovat schválně cestu tak, aby jsi se vyboural. Na daném videu to skutečně vypadá tak, že policista neměl tušení, že se k němu řítíš po Red County 250km/h+. Občas je nemožné ihned zareagovat, a už vůbec ne na volání ve vysílačce, pokud neustále nesleduješ chat. Takže se zde skutečně vážu k názoru, že policista chtěl zahnout na most, nikoliv tě srazit s myšlenkou, že ujíždíš. Přeci jen pevně věřím v to, že kdyby skutečně reagoval, tak by měl zapnuté majáky. Co si budeme, obecně by to pro něj IC dopadlo snad ještě hůř, kdyby tě srazil vědomě. K tomu se ještě dostaneme.

V dalším bodě si stěžuješ na nedostatečné Injuries ze strany policisty. Zde se opět musím přiklonit ke zprávě od Schokolade. Nedokážu si představit, jak by se pod takovým úhlem dokázal policista v kokpitu zranit. Skutečně se v tomto případě jedná o "šikovný" náraz.

Podrženo, sečteno - stížnost zamítám. Nemůžeme někoho trestat pouze na základě domněnky. Co ti však dopomůže, tak je právě IC řešení, které ti může, avšak také nemusí, přinést více ovoce, než OOC stížnost. Nikdo tedy potrestán OOCly nebude, veškeré toto dění spadá pouze pod IC záležitosti.

S přáním pěkného dne,
magovec


Powered by LeoSight IFS
LT~83