Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na hráče Nixoqq

1 2



neznamy#11753

Smazaný účet

10
29.9.2023 18:06, naposledy upraveno 29.9.2023 18:11 uživatelem neznamy#11753

Zdravíčko, rád bych si podal nahlášení na hráče Nixoqq, který aktivně hrál za 2 postavy a to Anna_Hanakova a Ava_Brown, vzhledem k tomu, že si myslím, že tento hráč na skimo nepatří a je to člověk, kterého bych já nazval úplným dnem dnešní společnosti. Asi to moc nikdo nechápe, tak vás jednoduše uvedu do děje. 
Psal se nějaký ten den kdy jsem se rozhodl, že s postavou Ava_Brown má IC postava Nathan_Cla(r)kson začne mít něco více, už v tu chvíli to byla chyba, jelikož jakmile mě jeho přístup začal mírně vadit, ihned jsem se na celé RP s tímhle člověkem vykašlal. Pán to samozřejmě neunesl, jelikož dnešní RP není o RP ale o majetku a jednoduše se přepnul na druhou postavu na discordu mi napsal, že mě potřebuje IC a jednoduše zmetil mé telefonní číslo, můj dům a všechny možné věci. Samozřejmě se ujal pravidla "Bílá žena o velikosti 160cm a váze 50kg" a jednoduše začal bezdůvodně DMkovat, samozřejmě v tom nebyl sám, ovšem toho druhého zmiňovat nebudu. (Je to člověk, kterého mám OOCly celkem rád a již byl potrestán za své činy při dané RP akci.) Samozřejmě po tom co mě i mého kolegu @Cepicka bezdůvodně vystřílel jsem si řekl, že prostě dost. Dal jsem si report a vše semnou řešil @Holysek , kterému zpětně mockrát děkuju. Nikso dostal ban na 5 dní, poté mu byl prodloužen na 7 dní z důvodu napadání v mých discord PMs. Tak a teď k předmětu této stížnosti...
Jednoduše řečeno, dál pokračoval v urážení, které bylo a je v mých discord PMs, opravdu už to nebudu řešit interně a příjde mi lepší aby všichni věděli na koho si dát v LS komunitě pozor, pár screenů dole vám to jistě vysvětlí. :) Předem děkuji za veškeré ohlasy pod touto stížností a doufám v kladné vyřešení. V případě jakýchkoliv dotazů, či připomínek mě neváhejte kontaktovat na discordu: "nikolqstopg".

                                                                                                                                    ✨ Černošina Nikolqs out. 


Důkazní materiál.
Důkazní Materiál #2 (Aneb, za co byl daný ban?)
Důkazní Materiál #3 (Aneb, za co byl daný ban?)



29.9.2023 19:03, odstraněno 29.9.2023 19:15 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: Urážky jiného člena komunity, nadbytečné vyjadřování

Metr0

Hráč

13
29.9.2023 19:03

Dejte Nixovi permu.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

jozkoo

Hráč

17
29.9.2023 19:32, naposledy upraveno 29.9.2023 19:45 uživatelem jozkoo
  • Zdravičko rad by som tiež k hračovi Nixoqq niečo napisal. 

    (V rozpisovani niesom moc dobry ale posnažim sa ;) )

    Tak s nixom som RPil a tak isto možem povedat že mi jeho pristum docela prekažal preto som sa tak isto vykašlal s nim RPit a vobec niečo riešit ooc. Jeho cele RP je o tom že si založi postavu ženy kupi si VIPskin a najde IC postavu ktora ma majetok a s ktorou može RPit sexRP. Potom dojde na MG benzinku a do OOC sa vychvaluje ake auto ma... Možno o tom všetkom vypoveda jeho vek ktory je 11 až 14 raz napiše jedno a raz druhe... Ale to tu asi nechcem moc riešit.
    Ako piše Nikolqs "Pán to samozřejmě neunesl" tak isto si myslim že neusel to že som snim nechcel RPit. Pisal mi PM typu /seflkck a naslednemi napisal miss aby som ho lutoval... Jedine čo tak tak som sa zasmial na jeho rozmyšlanim... Myslim si že pauza od RP by mu pomohla alebo by stačilo sa zamyslet o čom je RP a čo chce docielit. Každy k to snim RPil tak snim aj skončil asi to ma svoj dovod ;) .
    (Dufam že som to napisal aspon niak dobre ;) :D ) 


      Edit: to ze si to chcel poslad kamosovi pohodicka ale tuto pm si mi nenapisal raz dokonca si ju pisal aj inym hracom. Pozor na urazky sam som za to dostal permu ☺️
                                                                                                                                                       jozkoo out. Peace.


Nixoqq

Hráč

15
29.9.2023 19:39

Tos zabil Jozkoo prosimtě chtěl sem to napsat kamošovi kterej se ptal co erpím a měl sem otevřene pmky s teobu a sním takže zase nedělej machra jo ty hlavičko malinka

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

Bobek

Hráč

9
29.9.2023 19:48

No jasně že já si tady něco musím napsat lodičkové chtěl bych k tomu dodat že nechápu jak někdo může tak žít hrou a tak moc to potit že tím žiješ khamo doslova to je pár pixelů...

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

ScruffyXd

Hráč

24
29.9.2023 19:49

Abych se vyjádřil k tomu jak to Jožko zabil.

Tak mě samotnému jsi to psal asi 5x. A vím minimálně o 3 dalších lidech které si takto se asi snažil ooc vydírat aby tě litovali a pokračovali stebou v RP. Bohužel všichni víme jak RP stebou dopadá. Nejde nic,třeba si jednou uvědomíš že takhle se to nedělá. Takže jenom aby všichni věděly,to s tím selfem do PM,je u Nixa naprosto běžné.

Nixoqq

Hráč

15
29.9.2023 19:51

Kdo ses šašku

 

Keksik udělil za tento příspěvek varování: Snaha zesměšnit a urazit hráče.

Cepicka

Hráč

29
29.9.2023 19:59

Ahoj, taky se k tomu chci nějak vyjádřit,

to co dělá Nixo je prostě moc a nemůžu to nechat jen tak, když vidím jak se hádá s Nikolasem, kvůli IC věci. Nikolas prostě ICčkově odmítl Avu, ona si kvůli tomu šla dát CK a OOC se kvůli tomu začne hádat, porušovat pravidla a narážet na lidi kteří s tím nemají vůbec nic společného.

Nixo se s Nikolasem domluvil, že půjde do voicu a nějak to tam proberou aby se nemuseli hádat přes chat, bylo by to rozumné, pokud by Nixo zas neudělal nějakou hloupost a nebál se přijít.. Po tom co jsem se dozvěděl že Nixo nadává Nikolasovi do rodiny a na jeho národnost jsem musel do voicu přijít i já a čekat až se Nixo objeví, abych mu vysvětlit že se takové věci nedělají.. Nixo si k nám do voicu pozval 2 kamarády a sám vůbec nepřišel a začal se hádat přes soukromé zprávy i semnou. 

Za mě si Nixo zaslouží nějakou delší pauzu a měl by si uvědomit co píše.. Protože nadávat někomu tak, jak nadával je prostě přes čáru. 

 

-Cepicka se loučí, csky <3

Nixoqq

Hráč

15
29.9.2023 20:07

To je naše věc takže zase se uklinid jo 6V1 ciganska ferovka jasny XDDDDD

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~137