Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trestné oznámenie za útek od nehody.


D3ST

Hráč

12
1.10.2023 23:08

Podateľ: John Lopez

Predmet: Podanie trestného oznámenia za ublíženie na zdraví a útek od nehody.


Odôvodnenie: 

Važení, 

týmto podávam trestné oznámenie na šoféra vozidla uvedeného na fotkách - tmavý Nissan GTR R34 s polepom.

Daný človek po dlhšej nezodpovednej jazde vďaka ktorej ohrozoval ostatných občanov zrazil motorkára v Montgomerry okolo 22:30, od ktorého následne ušiel bez podania prvej pomoci. Na fotkách a bodycame je vidieť ako som došiel k nehode akurát keď sa stala, nachvíľu som odišiel pre pomoc a keď som sa vrátil bolo GTR preč. Na zázname je vidno, že pár minút pred nehodou keď som stretol dané GTR, bola za volantom slečna s blond vlasmi ktorá je aj odfotená na druhej fotke z telefónu. Meno slečny za volantom je podľa mojich informácií Eliška Hansova.


Prílohy: 
*záznam z bodycam*

*záznam z bodycam2*

*fotky z telefónu*

3.10.2023 16:00

Vážený pane Lopez,

děkujeme Vám za zaslání elektronického podnětu. Váš podnět bude předán pprap. Huxley k řešení možného protiprávního jednání a v případě dotazů si Vás kontaktuje pro více informací. Za přílohy děkujeme, jistě pomůžou v dokazování.


Hezký zbytek dne,
npor. Fitzler,
Vedení policie.

((@Galpix))


Powered by LeoSight IFS
LT~24