Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problém s parkováním na ruční brzdě

Foxx4351

Hráč

26
5.10.2023 15:12

Zdravím všechny čtenáře.

Dnes jsem se tu rozhodl sepsat návrh na řešení jednoho problému. Ve zkratce jde o tohle: Zaparkuju někde s autem, ale neodhadnu, kolik místa mám mezi dveřmi a překážkou, u které parkuju. U mě se nejčastěji jedná o stojan na benzínce. Následně sílou zvyku zatáhnu ručku a vystoupím. Teď zjišťuji, že moje postava nemá dostatek místa na nastoupení zpět a jediný co mi zbývá, je napsat si report a čekat. Teď jsem akorát tak naštvanej, že musím čekat na report a zároveň má AT práci navíc. Nechtělo by to změnu?

Spoiler

Takhle málo mimochodem stačí na to, abych musel otravovat s reportem.

Úplně bohatě by stačil příkaz, který by mě portnul zpátky do auta. Příkaz by fungoval jen v případě, že je to auto moje, má odemknuté dveře a nachází se v těsné blízkosti mé postavy. Tohle by úplně stačilo jako ochrana proti zneužití. Případné změny se můžou domyslet časem, teď jde jen o samotný nápad. V podstatě je to něco jako /unbug.

Dejte mi vědět, co si o tom myslíte. Klidně navrhujte úpravy.

5.10.2023 15:22

Souhlasím, vyřešilo by to problém i s tím, když se někdo šikovně postaví přímo vedle tebe a i přesto, že bys tam reálně nastoupil, tak ti to nastoupit nedovolí, nebo s pády hry, když se stuckneš v autě.

5.10.2023 15:39, naposledy upraveno 5.10.2023 15:39 uživatelem Schokolade

U případu, který zmínil Jackal není jiného řešení než reportu a odportování auta. Jinak v případech, kde ti ta postavička jde do auta, ale nechce nastoupit stačí čekat a držet mezerník nebo shift. Zde záleží na kterém máš nabindovaný "skok" a mělo by tě to portnout na místo řidiče. 

5.10.2023 20:31
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem