Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na šetření ůdajného porušení pravidla č.19

Mikle

Hráč

8
11.8.2020 15:25, naposledy upraveno 11.8.2020 15:30 uživatelem Mikle

Zdravím takže to co tedka od 12:50 řeším je do nebe volající. Dostal jsem 90 minut AJail za porušení pravidla č.19 které jsem podle mého neporušil. Nebot' pravidlo č.19 zní cituji:
19.1)
- Je zakázáno dělat nelegální činnosti pokud jste člen daných složek: PČR, ZZS, HZS, VČR, GIBS, MPP, ČT
- Pokud jste člen daných složek, tak pokus o útěk nebo samotnej útěk před zastavením od PČR,MPP se trestá
19.2)
- Je zakázáno vynášet jakýmkoliv způsobem frakční předměty mezi hráče.

Dopustil jsem se asi velmi závažného porušení pravidla když jsem měl potyčku v nemocnici s nejmenovaným hráčem kde mi vyhrožoval slovy: Ještě jednou mi řekni drž pí** aaaa. Ptal jsem se tak co.

Moje odpověd na jeho IC akci byla ta že jsem IC zkontaktoval kamaráda který vlastní bar at' mi ho tam pozdrží. Pozdržel ho a trvalo mi 15 až 20 minut než jsem dojel na to místo. Podotýkám že v civilním oblečení v civilním vozidle. Kde jsem přišel a žádal po něm vysvětlení toho s čím se oháněl u nemocnice, a následně v IC naštvanosti jsem mu řekl že jestli bude drzý na mě nebo moje blízké lidi tak mu zakroutím krkem. Po chvíli kdy jsme si ještě vysvětlovali okolnosti, jsem řekl at už jde pryč. Nepadla žádná CK podmínka. Nikoho jsem nikde osobně nezamknul, nikoho jsem nikde IC nezmlátil, nepřevážel drogy, nedealoval je nic. A od administrátora jsem dostal AJail za porušení pravidla k čemu nedošlo za údajné omezení na osobní svobodě + vyhrožování

Komunito dělejte jak dělejte, ale jestli někdo bere vyhrožování tím že mu řeknu že někomu zakroutím krkem protože byl na mě drzý, a omezení osobní svobody bere to že jsem nikoho nikde osobně nezavřel. Tak mi to příjde jako porušení zdravého rozumu od Administrátora protože tohle není nijak blíže specifikováno v pravidlech, a prakticky si to můžou takhle upravovat na míru. 

Děkuji všem za případnou podporu a kritiku. A zajímá mě váš objektivní názor.

Lofanek

Hráč

33
11.8.2020 15:32

Moje odpověd na jeho IC akci byla ta že jsem IC zkontaktoval kamaráda který vlastní bar at' mi ho tam pozdrží. Pozdržel ho a trvalo mi 15 až 20 minut než jsem dojel na to místo.

V AT sme sa zhodli, že tu si sa dopustil spolupáchateľstva pri obmedzovaní osobnej slobody.