Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🎓 Zážitkové lety a letecká škola 🎓


Zeintar

Hráč

49
7.10.2023 22:07

Zajímá Vás jaké to je řídit opravdové letadlo? Chcete se stát pilotem? Letecká škola je určena právě Vám, kteří chcete zažít něco více, než jen zážitkový let. Se zkušeným instruktorem prožijete vše co patří k výcviku opravdového pilota a vyzkoušíte si základy ovládání letadla. Během letu budete seznámeni s pilotáží, letem po okruhu a řešením mimořádných událostí. Třeba právě tento a nebo i zážitkový let rozhodne o tom že se stanete pilotem i Vy.


Zážitkové lety

Nabízíme zážitkové lety pro ty, kteří chtějí prožít vzrušení letu v malém letadle, či helikoptéře. Zkušený pilot vás provede krásnými oblastmi po celém San Andreas a ukáže vám krajinu, jak jste ji nikdy předtím neviděli. Tato zážitková jízda vám umožní vnímat svět z úplně nové perspektivy. Instruktor Vás však nenechá pilotovat.

Letecká škola

Pro ty, kteří se chtějí stát skutečnými piloty, máme leteckou školu. Naši instruktoři jsou vysoce kvalifikovaní a budou vás učit všemu, co potřebujete vědět o létání. Od základů pilotáže a navigace po bezpečnostní postupy a řízení letového provozu - naučíme vás všemu. Pokud máte zájem o to, abyste si sami zkusili, jaké to je řídit vrtulník či letadlo, potřebujete však letecké oprávnění ARC a AGC. Tuto leteckou školu doporučujeme absolvovat před zkouškami na ROT, SER, či MER. Instruktor Vás nechá pilotovat a naučí Vás, jak správně hlásit do leteckého kanálu.



Zážitkové lety - libovolná trasa, dle přání - 250.000 Kč

Letecká škola - trasa PCA, LSA, SFA, LVA, PCA - Pro piloty s platnou licencí a zároveň členy IZS- 50.000 Kč

Letecká škola - trasa PCA, LSA, SFA, LVA, PCA - Pro piloty s platnou licencí - 150.000 Kč

Letecká škola - trasa PCA, LSA, SFA, LVA, PCA - Pro piloty bez platné licence a zároveň členy IZS - 150.000 Kč

Letecká škola - trasa PCA, LSA, SFA, LVA, PCA - Pro piloty bez platné licence - 300.000 Kč


Pokud máte zájem o kondiční lety, či leteckou školou, kontaktujte našeho vrchního komisaře na e-mail yukimura.torio@post.ic


Vrchní komisař,
Yukimura Torio

Samik

Hráč

48
včera v 18:42

Kontakt je neplatný. Prosím nově žádejte o kondiční lety či leteckou školu na e-mail vrchního komisaře peter.cameron@post.ic.

 


Mgr. Peter Cameron
Vrchní komisař LKRC


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo