Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Navrh na větší plat v TSI

1 2 3

Lofanek

Hráč

33
11.8.2020 22:13

Počkať.. takže hlavná priorita pre teba v RP sú peniaze?..

To je dosť smutné.

11.8.2020 22:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Bushino

Hráč

10
11.8.2020 23:23, naposledy upraveno 12.8.2020 01:10 uživatelem Bushino

Pro mě nejsou priorita peníze boha, ale jde o to ze nás teď je 12 lidi, dal sem dnes celkem přísná pravidla tak aby to vydělalo za ten den, a výplaty jsou celkem nízké a dat ještě nižší tak tam nikdo dělat nebude, a ano skusim i to zviditelnění ale nevím jaký o to bude zájem.

11.8.2020 23:53

Bushino

Hráč

10
12.8.2020 00:30, naposledy upraveno 12.8.2020 00:32 uživatelem Bushino

No už sme zkoušeli další frakce jestli nechtěj třeba ochranku a nikdo nechce no, jedinej příjem je 400k týdne od vlády a ty zakázky ze kterých není moc, dohlidnu si na to aby udělali denne požadavek zakázek ale jak už sem psal ne každý na to má čas denne no, uvidime jak to bude zítra a kdyžtak budu vyhazovat a brát nové lidi, jde taky o to ze skoro nikdo za tuhle cenu ty zakázky moc dělat nechce.

kdyby se to zvedlo alespoň na 5-10k random nebo 3-10k random, tak nějak protože se kolikrát stane ze dostanete několikrát po sobě zakázku okolo 1k.

Bushino

Hráč

10
12.8.2020 12:18

A ještě když trochu odbocim od téma tak by bylo fajn upravit ve frakcich tabulku pro transakce, jelikož takhle je vše v jednom a potřebuji vědět kdo kolik udělal zakázek aby se to dodržovalo a musím to počítat tak by bylo fajn to upravit.

napriklad:

jmeno-splnene zakázky-příjmy od hráče-výdaje pro hráče.

vypadalo by to nějak takto:

Tomas Marny-14 zak.- +30.000(hlavně ty zakázky abych věděl kolik jimy vydělali)- -35.000(například výdaje za výplaty)

dekuji za další návrhy a byl bych rad kdyby se to nějak takhle upravilo, bylo by to přehlednější a usnadnilo by to práci a mohl bych se věnovat důležitějším věcem ohledně frakce.

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post
12.8.2020 12:57

Bushino

Hráč

10
12.8.2020 13:15, naposledy upraveno 12.8.2020 13:36 uživatelem Bushino

No jasně to je pravda ze teď přes prázdniny to je složitější ale jak sem psal jinak to teď nejde a 400k týdne není nic, takže to musím udělat takhle a hlavně ty nový lidi co budou ve zkušebce tak budou makat ať mají povýšení a nemusi dělat tolik těch zakázek, potom to trestání degradem si budou hlídat aby jich nemuseli dělat zase víc těch zakázek hlavně ty nový lidi to ze začátku baví tak to pro ne zas až takový problém není, ano snížil bych to kdyby dali aspoň těch 3-10k za zakázku ale takhle když sem to počítal v průměru 3k za zakázku (aby byla nějaká rezerva) a podle momentálních hodnosti kdyby všichni udělali ty zakázky tak mi to vyšlo myslím ze 640k za den nebo tak nějak něco kolem 600k což musím počítat s rezervou ze by tam někdo nebyl nebo to nesplnil. Nebo kdyby dávali dotaci alespoň 1mg týdne, tak bych ty požadavky na zakázky snížil takže tak.

jako souhlasím s tebou @neznamy#2110 ale taky to musím brát z té strany ze nějak vydělat musíme  a jiný způsob momentálně není, když bude zájem o kamery a bezpečnostní systém po tom zviditelnění tak ty požadavky taky snizim ale teď je musím nechat tahle, to musíš chápat a zaměstnanci taky.

bit

Hráč

54
13.8.2020 01:37

Buď rád že nějaký prachy máš. Já jsem celou dobu jezdil s popelářským autem a byl jsem rád že mám aspoň 60K za pár dní. Jestli si chceš za pár dní případně hodin vydělat 500K nebo víc, mít vilu a BMW s DrIfT ČiPeM, tak to je marný bráško.

Bushino

Hráč

10
13.8.2020 02:01, naposledy upraveno 13.8.2020 02:15 uživatelem Bushino

@bit pochopil si to špatně, nejde o moje peníze ale peníze frakce, já peníze neřeším ani nepotřebuji, mám dům víc jich nepotřebuji a vilu taky ne, mám auta které chci a víc jich také nepotřebuji, takže nejde o moje peníze, jde o to aby byl příjem ve frakci, další věc je že není možné aby si jeden člověk těmi zakazkami vydělal třeba 500k ani i kdyby se zvýšili na těch 3-10k, je to spočítané celkově podle požadavků které jsem dal ze všichni dohromady jsou schopni vydělat celkem okolo 500k, mě jde o to aby šli peníze do frakce, ne mě, takže doufám ze si to teď pochopil správně.

a nepotřebuji nejakej trapnej drift chip, 2.5m bych za to v životě nedal ani kdybych měl třeba 20m na úctě, je to nesmyslná cena a zbytečnost. a na BMW třeba tu M5 E39 nepotřebuji vydělávat denně 500k, dá se úplně v pohodě sehnat kolem 200k a hlavně ho mám už dávno takže ho nepotřebuji.

1 2 3