@bit pochopil si to špatně, nejde o moje peníze ale peníze frakce, já peníze neřeším ani nepotřebuji, mám dům víc jich nepotřebuji a vilu taky ne, mám auta které chci a víc jich také nepotřebuji, takže nejde o moje peníze, jde o to aby byl příjem ve frakci, další věc je že není možné aby si jeden člověk těmi zakazkami vydělal třeba 500k ani i kdyby se zvýšili na těch 3-10k, je to spočítané celkově podle požadavků které jsem dal ze všichni dohromady jsou schopni vydělat celkem okolo 500k, mě jde o to aby šli peníze do frakce, ne mě, takže doufám ze si to teď pochopil správně.
a nepotřebuji nejakej trapnej drift chip, 2.5m bych za to v životě nedal ani kdybych měl třeba 20m na úctě, je to nesmyslná cena a zbytečnost. a na BMW třeba tu M5 E39 nepotřebuji vydělávat denně 500k, dá se úplně v pohodě sehnat kolem 200k a hlavně ho mám už dávno takže ho nepotřebuji.
[user:492] pochopil si to špatně, nejde o moje peníze ale peníze frakce, já peníze neřeším ani nepotřebuji, mám dům víc jich nepotřebuji a vilu taky ne, mám auta které chci a víc jich také nepotřebuji, takže nejde o moje peníze, jde o to aby byl příjem ve frakci, další věc je že není možné aby si jeden člověk těmi zakazkami vydělal třeba 500k ani i kdyby se zvýšili na těch 3-10k, je to spočítané celkově podle požadavků které jsem dal ze všichni dohromady jsou schopni vydělat celkem okolo 500k, mě jde o to aby šli peníze do frakce, ne mě, takže doufám ze si to teď pochopil správně.
a nepotřebuji nejakej trapnej drift chip, 2.5m bych za to v životě nedal ani kdybych měl třeba 20m na úctě, je to nesmyslná cena a zbytečnost. a na BMW třeba tu M5 E39 nepotřebuji vydělávat denně 500k, dá se úplně v pohodě sehnat kolem 200k a hlavně ho mám už dávno takže ho nepotřebuji.