Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Iris


rudaneka122

Hráč

10
14.10.2023 11:00

Rudolf Harrington

Sledovat Mě na Iris: Cesta ke Společnému Dobru

V dnešním rychle se měnícím světě je sociální média středem naší komunikace a propojení s lidmi po celém světě. Jedna z těchto platform je Iris, místo, kde se sdílí myšlenky, zážitky a inspirace. Pokud hledáte obsah, který vás bude bavit, informovat a inspirovat, jsem přesvědčen, že jsem pro vás to pravé. Přijďte se ke mně přidat na mé cestě ke společnému dobru.

Můj účet na Iris je místem, kde se setkávají vášně a zájmy, kde nacházíte inspiraci, kterou hledáte. Proč byste měli právě mě sledovat? Zde je pár důvodů, proč by to mohlo být pro vás:

  1. Rozmanitost obsahu: Na mém účtu na Iris najdete různorodý obsah. Mým cílem je sdílet zábavné příběhy, zajímavé názory a užitečné rady, takže si vybere každý.

  2. Inspirace a pozitivita: V dnešním světě je pozitivita a inspirace cenná. Na mé stránce se budete setkávat s povzbuzujícím obsahem, který vás bude motivovat a těšit.

  3. Zajímavé diskuze: Rád diskutuji s lidmi na různá témata. Připojením se ke mně se stáváte součástí zajímavých konverzací.

  4. Společný rozvoj: Naším cílem je učit se a růst společně. Pokud se přidáte, můžeme společně objevovat nové věci, získávat nové perspektivy a tvořit lepší svět.

Takže co říkáte? Připojte se ke mně na Iris a staňte se součástí této úžasné komunity. Společně můžeme dosáhnout většího porozumění, radosti a inspirace. Stačí kliknout na tlačítko "Follow" a zažít vše, co na Iris nabízím.

Děkuji, že jste tu a že uvažujete o tom, že mě budete sledovat. Těším se na naši cestu společně na Irisu! Link na muj IRIS acount 

potřebujem 28 folow byl bych moc rad za každy  hezky den

Holub

Hráč

46
14.10.2023 11:55, naposledy upraveno 14.10.2023 12:01 uživatelem Holub

Děkuji, aspoň vím koho dalšího si zablokovat na Irisu. Upřímně bych i zvažoval nahlášení spamu.

Společně si můžeme rozklíčovat proč je tento příspěvek klamavý pro veškeré uživatele. Stejně tak si můžeme rozklíčovat, proč je daný text AI-generated.

1. Větná struktura je odlišná od předchozího příspěvku dotyčného. Vlastně celková kvalita textu je ze strany AI úplně někde jinde než "top car :c", se kterým dotyčný přišel čtyři dny zpět.

2. Rozmanitost obsahu je pouhopouhá lež. Na obou dvou snímcích se nachází vozidla, na obou z nich se nachází Challenger. Tolik k rozmanitosti.

3. Inspirace v daných snímcích skutečně není. Omlouvám se, tohle je prostě podprůměrná tvorba. Záležitost patnácti vteřin.

4. Společný rozvoj? V čem? Ve zbytečných příspěvcích? Já se opravdu omlouvám, ale tohle opravdu není IRIS účet, který by si zasluhoval follow. A to jak po stránce obsahu, tak i komunity. Nic z toho zde není. A že nejde s něčím kreativním přijít i bez ověření? Takových uživatelů, zde byla a je celá řada, co to dokázali.


-Raymond .B.

Wivik

Hráč

19
14.10.2023 20:48

Rudolfe...Musím ti říct, že tvůj dojemný a inspirativní příběh s "top car :c" Nissanem mi opravdu otevřel oči, díky..

-Nelth

Lexikonn

Hráč

78
14.10.2023 22:28, naposledy upraveno 14.10.2023 22:38 uživatelem Lexikonn

A kde přesně mám hledat tu rozmanitost obsahu? Ten jeden post? Řekla bych, že větší úspěch posbírám se svými 266 flws já 😄

Pac a pusu posílá Zoe 💙 @zoebenett

 

PinkFloydCZ

Hráč

17
15.10.2023 00:14

Jsem nadšenej, je to opravdu skvělé, po přečtení se cítím lépe, i ten obrázek Challengeru.. Ani to nedokážu popsat, jak skvěle mi je, velmi inspirující pro ostatní.. Hlavně třeba to.. "top car :c" To mně dostalo až k slzám, jak skvělým člověkem si, děkuji ti za to.. 

-J.L.

Melonbear

Hráč

18
16.10.2023 09:06

Poslední větu si sepsal opravdu hezky a věřím ,že bude inspirovat celé SA.

 

-Uzdichcal


Powered by LeoSight IFS
LT~91