Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dominick


Halucinace

Hráč

29
13.8.2020 06:08, naposledy upraveno 26.8.2020 01:56 uživatelem Halucinace

Tak, už jsem se nechal inspirovat dostatečně, abych byl schopnej vymyslet něco, co by upoutalo pozornost a ne jen tím, jak špatně sepsaný to je. 

Začal bych u toho, jak vznikl můj nick... 

[Pozor, mindfuck]

Přidal jsem do mého křestního jména písmenko C před písmenko K, takže vzniklo DOMINICK. [BOOOM *gesto vybuchujicí hlavy*]

Jak dlouho tady vlastně jsem?

Někteří z vás mě znají už s touhle přezdívkou přes čtyři roky, ačkoli tady v LS komunitě jsem už přes dva roky. (myslím) Ale aktivně posledních pět měsíců.

Proč tady jsem? Jak jsem se dostal k LS a předím k MTA Celkově? 

Neuvěříte tomu. Jednou jsem prostě narazil na nějakou modifikaci pro GTA SA, která byla na multiplayer, ale nebyl to SA:MP, tak jsem zkoumal dál. Nějak jsem se dostal k českým serverům, (nejmenovaný Thomasinuv server) kde jsem se naučil úplné základy. A když jsem se nudil, tak jsem si začínal pomalu pouštět MTA RP tutoriály pro začátečníky od Rataje. Následně jsem se dostal k portálu LeoSight přes Anteros. Hrál jsem dokonce i na posledním skimu, které umřelo ve stejné době, kdy začal můj tak nějak sociální život. 

Tak, tohle bylo takové menší seznámení semnou. Vím, že tohle počtení nestálo za nic moc, ale dal jsem do roho kousek srdíčka a moje rozespalé já. 

 


Powered by LeoSight IFS
LT~15

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024