Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Trestní oznámení na FO Victoria Hill za porušení zákona 50/2021


Holub

Hráč

46
18.10.2023 11:36
(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Podatel: Raymond Brantley
Věc: Podnět pro PSA - podání trestního oznámení na FO Victoria Hill za porušení zákona 50/2021


Vážení členové sboru Policie San Andreas,
tímto podnětech bych rád podal trestní oznámení na FO Victoria Hill. Důvodem je provozování služeb s prodejem vozidel za účelem zisku na území obce Fort Carson, konkrétně na veřejném oploceném parkovišti. K chvíli podání tohoto oznámení se na pozemku nachází okolo desítky vozidel, přičemž s danou činností se v dané lokalitě víc a víc objevuje bezohledná jízda. Ostatně s jedním z vozů, který je na prodej, mi někdo z personálu, případně samotná Victoria Hill, málem naboural(a) do mého vozu vlivem nedání přednosti v jízdě.
Nedokážu říct, zda osoba vykonává tuto činnost v rámci PO, či sama na sebe jako FO, ale vzhledem k tomu, že kontaktní informace jsou uvedeny výhradně na ní a ne žádnou PO, tak usuzuji, že jde o činnost překupníka vozidel. Stejně tak jsem se optal starosty Fort Carson a člena Kongresu Orlanda Andersona, zda-li má dotyčný subjekt povolení k parkování vozidel (pokud jsou psána na PO, o čemž silně pochybuji). Dostalo se mi odpovědi, že žádné povolení nemají a že nebyl ohledně daného autobazaru či provozování služeb v dané lokalitě kontaktován.


§1.1 Překupník vozidel je definován jako:
a) osoba, jejíž příjmy a činnost pochází z nakupování, odkupování a prodeje vozidel a která má ve svém prodejním portfóliu více než dvě vozidla najednou.
b) osoba, jejíž příjmy v daném oboru jsou dohledatelné a dokumentací prokázané.

§1.2 Autobazar či překupník vozidla může poskytovat služby prodeje či odkupu vozidla pouze na pozemku či v objektu, který přísluší danému subjektu, případně mu je pronajímán jiným subjektem. Výjimku tvoří pouze přepis vozidla či vozidel.


Přílohy: video.avi

Spoiler
18.10.2023 12:49

Vážený pane Brantley,

děkujeme Vám za zaslání elektronického podnětu a ceníme si důkazního materiálu v příloze, který značně pomůže ve vyšetřování. Pokud se prokáže, že fyzická osoba Victoria Hill se opravdu dopouští protiprávního jednání, tak bude potrestána. O výsledku trestního oznámení budete informován elektronicky buď přes sekretariát nebo přímo mým mailem.


Hezký zbytek dne,
npor. Fitzler,
Vedení policie.


Powered by LeoSight IFS
LT~33