Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[INZERCE] 🐾 Obchod u ztracené packy 🐾


Galpix

Hráč

19
20.10.2023 21:10, naposledy upraveno 20.10.2023 21:10 uživatelem Galpix


Dobrý den všem čtenářům! 

S radostí bych vás chtěl pozvat do nově otevřeného obchodu, který si nese název "Obchod u ztracené packy". Jsme si jisti, že naše nabídka produktů vás nadchne a uspokojí jakékoli vaše potřeby.

Nabízíme pestrou škálu produktů, ať už se jedná o běžné každodenně užívané věci, jako jsou smlouvy, rybářské vybavení, lékárničky a krabičky cigaret, nebo pokročilé elektronické produkty, jako jsou Mining rigy, akční kamery, autokamery a moderní televize. Chceme uspokojit potřeby všech našich zákazníků, bez ohledu na to, zda jste nadšený rybář, technický geek, nebo prostě hledáte něco pro každodenní potřeby.

Rádi bychom vás seznámili i s naším speciálním oddělením produktů, který zahrnuje širokou škálu unikátních výrobků. Patří sem různobarevné šátky, bedny, glowstickky pro zábavné události, předměty na obranu (např. obušky) a mnoho dalšího. Tyto produkty vám mohou jednou být velmi užitečné.

Produkty jsou doplňovány pravidelně, nikdy není jasné co u nás naleznete, a proto vám doporučuji pravidelně hlídat nabídku produktů! Třeba jednoho dne naleznete něco, co má skutečně velkou hodnotu za nízkou a výhodnou cenu..🤫

Veškeré produkty mají výhodnou cenu která vás určitě nadchne!


Kde nás najdete? 
Naše jediná pobočka se nachází v Los Santos v oblasti Las Colinas. Můžete ji snadno najít nedaleko baru Poison Bite. Stačí jít pouze krátký kousek dolů po ulici a už jste u nás!

Spoiler

Těšíme se na vaši návštěvu! 🐾


Jsi výrobce produktů?

Nabízíme možnost spolupráce a distribuce tvých produktů! Stačí se ozvat na níže uvedený kontakty a domluvit se, je to skutečně jednoduché. 😇

 

Marcello Ortega
📞 455029
📩 marcello.ortega@post.ic


Powered by LeoSight IFS
LT~23

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024