Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🪓 NÁVOD: Jak těžit dřevo 🪓


23.10.2023 12:51, naposledy upraveno 23.10.2023 15:29 uživatelem marekvoe


🪓 Jak těžit dřevo 🪓

Zdravíčko! Všiml jsem si, že nikde na fóru není návod jak těžit dřevo, i když je to potřebné na výrobu a též tím můžete i vydělat! 


Jak najít lesy Angel Pine?

Připravte se! Protože budete potřebovat nějaké offroad vozidlo. S Audi A8 se tam doopravdy dle pravidla RP Drivingu nedostanete. Většinou se tam dostanete pouze po kopcích a hliněných cestičkách. Nejlepší je asi tato vyznačená na mini-mapě. 


Co budete potřebovat?

Mimo již zmíněných věcí jako je naleznout samotné místo těžby a vhodného vozidla, do kterého budete dřevo moci naložit budete též potřebovat motorovou pilu. Je několik možností jak se k takovému předmětu dostat. Buď si jí můžete vytvořit pomocí výrobní stanice nebo jí koupit od ostatních hráčů.


Jak na samotnou těžbu a jak poznat stromy?

Vytěžitelné stromy v Angel Pine poznáte následovně. Nebudou kulaté ale hranaté a nachází se na obou stranách cesty. Následně k nim již pouze přistoupíte, vybavíte se motorovou pilou a těžíte. Poznáte to tak, že slyšíte praskání. Za každý strom získáte 1-2 dřeva.


Jak to prodat?

Pokud dřevo nechcete využít k výrobě, můžete ho prodat. Jak ptáte se? Musíte si zaběhnout na pilu Angel Pine. Kde přistoupíte v jednomu určitému místu. Kde se vám dřevo, automaticky prodá. Částka bude průměrně 1200 Kč za 4 kusy dřeva.

Děkuju @Radekfil za pomoc s fotkami🙌

Váš marekvoe


Powered by LeoSight IFS
LT~36