Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Metagaming


Borwyx

Hráč

15
31.10.2023 23:10, naposledy upraveno 31.10.2023 23:46 uživatelem Borwyx

Ahoj,

rád bych podal stížnost na hráče Jack Harrington z důvodu metagamingu.

Věc se má tak, že jsem dnes, okolo 22.30, obdržel telefonát na 911:

Spoiler

Vzhledem k tomu, že je to docela podezřelý telefonát, tak jsem si telefonní číslo prolustroval skrz phonebook.ic, kde jsem zjistil, že telefonní číslo patří hráči Jack Harrington. Zhruba do minuty byla hlášena loupež banky v Palomino Creek, kam jela jiná hlídka. Angel Pine byl čistý, nikdo se tam nenacházel - jednalo se tedy o prankcall, resp. pokus o odlákání hlídek od banky. Hlídka, která jela na banku, začala hlásit pursuit, při kterém ji ujížděla motorka. Řidiči té hlídky to spadlo, tudíž Harrington ujel. Rozhodl jsem se osobu vylustrovat skrz MDC (stále jsem nevěděl, že se jedná o suspecta z banky), abych jel prověřit, jestli to náhodou nemůže být on. Poté, co jsem si jej vylustroval, jsem se vydal na místo jeho jediné nemovitosti v Las Barrancas. Po dojetí na místo jsem začal klepat na dveře, nikdo se neozýval, tak jsem karavan obešel, a natrefil na motorku, která ujížděla hlídkám. Nebyl jsem si jist, jestli je to ona, tak jsem si zavolal tu hlídku, která ji pronásledovala. Hlídka, která přijela, tak zarpila kamerové záznamy, kdy Jack Harrington potvrdil, že se jedná o tu motorku, která ujížděla. Motorka nebyla registrovaná, a dle Centrální evidence vozidel byla zakoupena dnes (pravděpodobně Jack Harrington koupil tuto motorku čistě z důvodu loupeže banky). V té chvíli mě začal Jack Harrington osočovat z metagamingu, proto jsem mu popsal, jak jsem k tomuto nálezu motorky došel, kde jsem mimo jiné zmínil i právě 911 a lustraci telefonního čísla skrz phonebook.ic (což byla moje chyba, a pochopím případný trest za metabaiting).

Kolega po mně chtěl ICčkově důkazy, chtěl jsem mu tedy vyfotit phonebook.ic, ale když jsem číslo vylustroval znovu, najednou tam jméno nebylo.

Tady je jasně pochopitelné, že Jack Harrington odstranil své telefonní číslo z phonebook.ic na základě PMek

Borwyx

Zeintar

Hráč

49
31.10.2023 23:25

Čau, to já. Psal jsem ti na začátku PMko kvůli tomu, že při tom, co to padlo Nolanovi, co mě pronáledoval, tak mě to padlo taky (dokonce dříve, jak jemu, nebo nastejno), tak jsem myslel, že OOCly víte mé jméno a na základě toho mi jezdíte kolem baráku :D Vysvětlil jsi mi to skrz ten phonebook.ic, tak jsem se podíval do telefonu do nastavení a řekl jsem si "Ajo tyvole, já jsem vůl" a to číslo jsem z toho phonebooku odškrtl. Čistě z reflexu. Uznávám, byla to moje chyba. Teď jsem tedy napojil zpět a číslo do phonebooku znovu přidal. Omlouvám se, jak říkám, byla to moje chyba, kterou jsem si neuvědomil. Věřím, že se můžeme obejít bez trestu. 

Borwyx

Hráč

15
31.10.2023 23:28

Já jsem v první řadě vůbec netušil, že to jsi ty, i když to je tady asi irelevantní. Potvrzuji, že ve phonebook.ic se opět číslo nachází. Budeme to tedy řešit primárně IC. Za mě asi v pořádku, jestli s tím bude admin tým souhlasit, můžeme to tady uzavřít s tím, že je to vyřešené.

1.11.2023 17:28

Pokud z akce nevznikla vůči kterékoli straně škoda a zvládli jste to napravit zavčasu, k trestu důvod nevidím. Stížnost tedy považuji za vyřešenou i bez banu a uzamykám ji.


Powered by LeoSight IFS
LT~35