Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

(AUKCE) Ford Crown Victoria

PinkFloydCZ

Hráč

18
5.11.2023 11:42

Krásný den přeji všem, rád bych prodal svůj dlouhodobě využívaný vůz značky Ford, typ Crown Victoria, je to velmi dobře vypadající vůz, i přesto, že je lehce starší, ten můj je docela upravený, má to pěkné lité kola, a jede velmi svižně.
Jeho VIN kód je 10615, automobil mi sloužil dlouhou dobu, z důvodu toho, že jsem si koupil Cadillac jsem se rozhodl Forda prodat. Prodávám pouze vážným zájemům.
Motor - 4.6 litr V8
Úpravy:                                                                                      
                                                                                                                     Fotografie vozu

Automobil má krásný interiér, vše je originální. Téměř bez nehod - jen lehce ťuklé zadní dveře. Ale toho si nejde na první pohled všimnout

Prodávám formou aukce, nejlépe pro nějakého sběratele, vyvolávací cena vozidla je 400.000,- 
Nebráním se však dobré dohodě, nebo výměně za něco jiného.
Děkuji předem. V případě jakéhokoliv dotazu se ozvěte na josef.lidmila@post.ic a nebo 357249, pakliže budu k zastižení. 
Přeji hezký zbytek dne.

7.11.2023 12:38

Francis ElMuertos
francis.elmuertos@post.ic
400.000 Kč

22.11.2023 21:40

Zdravíčko, na mail neodpovídáte a to jsem vám psal dvakrát. Máte v plánu mi to prodat nebo ne? Díky

ElMuertos 

((@PinkFloydCZ))

PinkFloydCZ

Hráč

18
23.11.2023 14:16

Zdravím, nějak jsem si toho zřejmě nevšiml, omlouvám se, nebylo moc času, a vozidlo je bohužel prodané.

J.L.

23.11.2023 18:27

To jste mi moh říct dřív, nu což.

Francis