- Titul před: X
- Jméno: Jack
- Přijmení: Dobry
- Titul za: X
- Rodné přijmení či jméno: Dobry
- Datum narození: 22. Ledna 1987
- Dosažené vzdělání - ukončené školy: Základní škola Slovan, Vojenská sťrední škola a Vyšší odborná škola Ministerstva obrany v Moravské Třebové - Maturita
- Dosažené vzdělání - nedokončené školy: X
- Pracovní příležitosti:
6 let u Policie České Republiky
8 let u Red Hawk Security
1 Rok TSI - Ochranka
1 Rok u Vlády České Republiky - Osobní Ochranka
6 měsíců u - TSMP - Ostraha
Člen Aktivních Záloh Armády České Republiky
- Kontakt: Telefon - 812030
Email - jackdobry@arth.ic (misatorcz#9488)
- Přezdívka:
- Věk:
- RP level na postavě které žádáte o práci:
- Zhruba odehrané hodiny co se RP týče:
Tímto se zavazuji, že veškeré zde vypsané informace jsou vepsány ze svobodné vůle a nebyl/a jsem k nim nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty TSI a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod. Nadále zde potvrzuji skutečnost výše vypsaných faktů a prohlašuji, že veškeré informace jsou pravdivé. Souhlasím s odpovědí na žádost do 3 pracovních dnů a poté z dvoj-fázovým náborem obsahující teoretické i praktické zkoušky. Nadále dávám svolení ke zpracování osobních údajů za účelem evidence ( GDPR ). Beru na vědomí, že jakmile se mi personalista TSI neozve do 3 pracovních dnů od podání žádosti, žádost se automaticky zamítá a nebere se nadále v potaz. Toto prohlášení stvrzuji svým podpisem níže.
JDobry
- Titul před: X
- Jméno: Jack
- Přijmení: Dobry
- Titul za: X
- Rodné přijmení či jméno: Dobry
- Datum narození: 22. Ledna 1987
- Dosažené vzdělání - ukončené školy: Základní škola Slovan, Vojenská sťrední škola a Vyšší odborná škola Ministerstva obrany v Moravské Třebové - Maturita
- Dosažené vzdělání - nedokončené školy: X
- Pracovní příležitosti:
6 let u Policie České Republiky
8 let u Red Hawk Security
1 Rok TSI - Ochranka
1 Rok u Vlády České Republiky - Osobní Ochranka
6 měsíců u - TSMP - Ostraha
Člen Aktivních Záloh Armády České Republiky
- Kontakt: Telefon - 812030
Email - jackdobry@arth.ic (misatorcz#9488)
- Přezdívka:
- Věk:
- RP level na postavě které žádáte o práci:
- Zhruba odehrané hodiny co se RP týče:
Tímto se zavazuji, že veškeré zde vypsané informace jsou vepsány ze svobodné vůle a nebyl/a jsem k nim nucen/a, dále se zavazuji k plnění veškerým úkonům řečeným po ozvání příslušného personalisty TSI a k plnění těmto pokynům v plném rozsahu do rozmezí listiny lidských práv a svobod. Nadále zde potvrzuji skutečnost výše vypsaných faktů a prohlašuji, že veškeré informace jsou pravdivé. Souhlasím s odpovědí na žádost do 3 pracovních dnů a poté z dvoj-fázovým náborem obsahující teoretické i praktické zkoušky. Nadále dávám svolení ke zpracování osobních údajů za účelem evidence ( GDPR ). Beru na vědomí, že jakmile se mi personalista TSI neozve do 3 pracovních dnů od podání žádosti, žádost se automaticky zamítá a nebere se nadále v potaz. Toto prohlášení stvrzuji svým podpisem níže.
JDobry