Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

El Reino de la Plomo


Ceboy

Hráč

17
6.11.2023 19:08

El Reino de la Plomo


Vznik: Organizace vznikla v 70 letech minulého století v Kolumbii, přesněji v Džunglích v okolí Medellinu, kde pochází partyzánské militární skupiny. Začneme osobou jménem Diego Cortez, který se v Džunglích pohyboval od malička, byl přiřazován k militární skupině FARC, kde se naučil mnoho nekalých praktik.. a tak se lehce dostal mezi osoby, které měli za cíl, denacifikovat tehdejší vládu, bohužel vliv organizace nebyl tak drastický.. Postupem času si ale Diego začal uvědomovat, co dokáže on sám, pokud bude podobné skupině velit on.
Získal si postupem času věrnost, a byla mu svěřena skupina 7 osob, které měl jako velitel vést.

Po několika operacích, které Diego se svou partou provedl, začal pomalu promlouvat do členů, jestli by neměli zájem o lepší práci, která povede k úspěchu, vlivu, penězům.

Členové s nejistotou odhlasovali, že do toho půjdou.. Jak to tedy začínalo? při nočních hodinách, kdy Diegova jednotka měla službu, při nočním hlídání, okradli skupinu a množství zbraní, drog.. které následně prodali.. také díky tomu nemálo zbohatli, díky penězům které vydělali, vyzbrojili partu, a probíhaly loupeže, které skončili úspěšně.

Při neustálém bohatnutí, kdy byli téměř na oko, FARC zneškodnila 3 svěřence při bombovém útoku v klubu Fuentes v roce 1976. Žádný úspěch není věčný, to také Diegovi došlo při pronásledování skupiny FARC, která neustále Diega a jeho skupinu ohrožovala za to, že skupině odcizil zbraně s drogami. Věděl, že musí podniknout krok, který zastaví jak vládu, tak i FARC, která vůči armádě, kterou spravovala Kolumbie neměla šanci.
Diego Cortez 26. dubna v roce 1978 podnikl krok, který odstartoval veškeré násilí, korupci, o co se jednalo? jedná se o plán, který změní fungování politiky, děje v zemi.


Sabotáž v justičním paláci v Bogotě
V roce 1979, vláda bojuje proti obchodu s drogami v zemi, zemi převládají mírné nepokoje s ekonomickou situací.
O jakém plánu se bavíme? Je šílenost odcizit dokumenty politiků, soudců, vlivných osob? v Kolumbii něco jako ´´Šílenost´´ neexistuje.

 ´´6. října v roce 1979: V nočních hodinách u vývozu dokumentů ke skartování, či přeskladnění, proběhla jedna z největších krádeží v dějinách Kolumbie, kdy osoby které se infiltrovali za Kolumbijskou bezpečnostní agenturu, odcizili dokumenty, které jsou pro Kolumbijské úřady velmi důležité,,

Přesně toto se psalo v novinách, kdy se nyní už organizace infiltrovala do bezpečnostní agentury, kde ukradla legitimace které následně zfalšovali, odcizili dodávky, vybavení, a další důležité věci, které dopomohli k odcizení.
Po této události došlo k nepokojům, nestabilitě a vydírání, korupci.

´´Po odcizení se zahájilo pátrání, důkazy které se našly, jako dodávka, která byla celá rozbouraná, a hlavně byla prázdná, nacházely se v ní pouze legitimace, které nevedli k nalezení pachatelů.,,

Vliv:
 Diego pocítil moc, a zalíbilo se mu to, začal nyní už s organizací pod jménem´´El Reino de la Plomo´´
organizovat vydírací techniky, a samotné vydírání důležitých osob pro Kolumbijskou politiku, ovládal trh s Marihuanou a propracoval se i ke kokainu, kupoval podniky, a další nemovitosti k násobení výdělku.

Při větší moci, kdy dokázal skrze vydírání se dostat do politiky, přišla možnost kontrolovat a manipulovat s armádou, která kvůli nákazu podnikla útok na militární skupinu FARC, kvůli které byl Diego v ohrožení.
Plánoval protesty, nepokoje, násili, které vyústilo, že politici museli pro Diega vyloženě pracovat, díky tomu byl silnější, a silnější, pracovalo pro něj něco málo přes 3000 osob, které spravovali práci v podsvětí, obchod s kokainem, obchod se zbraněma, a další, občané ale neměli páru, proč politici jednají jak jednají, proč soudy soudí tak nějak neobvykle, proč je ještě  větší násilí, absolutně nevěděli, kde je zdroj, a proto ptali se představitelů Kolumbijské vlády, kde je problém?

Po několika letech úspěchu, přišel osudný večer, kdy se Diego Cortez, slavný miliardář, a podnikatel, dostal do patové situace, někdo z organizace donesl Kolumbijské smetánce, kde se nachází, proto 27. prosince 1985 proběhl bombový atentát, když jeho řidič nastartoval, a ochranka vedla Diega do vozu, vůz vybouchl, a Cortez byl odvezen do nemocnice, kde svým zraněním podlehl, Kolumbie v následujících letech pocitovala větší svobodu, méně násilí.


Jeden ze skupiny, který zaujmul v organizaci pozici řidiče, se rozhodl že ponese jméno organizace dále, a že ponese touhu po moci, a hrdosti, odboje, slávy.
Kdo je ten řidič, který chce moc, a slávu? otázka, která je úkolem Kolumbijské policie, co když ale není tam, kde to vše začalo..


San Andreas: ((Bude doplněno během RP organizace))


((Pokud bys měl zájem o začínající illegal RP organizace, či bys chtěl přispět něčím, neváhej mi napsat na:  .ceboy
((Ještě předtím bych rád podotknul, že nechceme mít rozpory s pravidly, proto dbejte na to, aby jste se sami ujistili, zda-li jste na toto RP připravení, nechceme žádné problémové hráče))


Ceboy

Hráč

17
30.12.2023 22:51, naposledy upraveno 30.12.2023 22:52 uživatelem Ceboy

San Andreas: Aneb ´´Na budoucnost!,,
(Bude doplněno během RP organizace))



((Pokud bys měl zájem o začínající illegal RP organizace, či bys chtěl přispět něčím, neváhej mi napsat na:  .ceboy

((Ještě předtím bych rád podotknul, že nechceme mít rozpory s pravidly, proto dbejte na to, aby jste se sami ujistili, zda-li jste na toto RP připravení, nechceme žádné problémové hráče))

Hemalkod

Hráč

24
23.3.2024 16:20

Screeny z RP.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 23

Powered by LeoSight IFS
LT~61