Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB / Stížnost

1 2



Michael

Hráč

19
17.8.2020 17:48, naposledy upraveno 17.8.2020 17:53 uživatelem Michael

Zdravím, 

dnem 16.8.2020 mi byl zablokován přístup k hernímu serveru Artheon z důvodu smazání mnou napsaných poznámek. Podotýkám vzal jsem si mnou napsané poznámky, takže k žádnému odcizení poznámek nedošlo. Naopak mohu pokárat hráče John Sandler za plagiátorství. On sám ví, oč jde. Všichni se mě ptáte, proč si to sakra udělal ? Odpověď je velmi jednoduchá. Administrátorskému týmu se nelíbilo, že před 2 týdny byly všem zabavené zbrojní průkazy, takže jednoduše začali na mě psát názory. Aby jste měli představu o profesionalitě administrátorského týmu. Administrátor pavot mě nazval pí*ou. To by mě ani tak neštvalo, kdyby nezatáhli do admin discordu IC důvody, proč mě v PČR nechtít a proč jim nevyhovuji. Jakmile vše sepsali, tak Lofánek se neudržel a začal se mi vysmívat, což bylo krajně neprofesionální z jeho strany. Nadále jsem zašel za Sandlerem do místnosti, kde byl silně arogantní před kamarádem a říkal, jak jsou na mě stížnosti a že mě sesadí. Samozřejmě mi to nesedělo, tak jsem zjišťoval a samozřejmě se jednalo o OOC stížnosti a sdělil mi, že jakmile mě sesadí, tak si tam dosadí své kamarády. Samozřejmě vše se tak opravdu stalo a na vysoké pozice si do různých institucí dosadil své lidi, aby to měl "OOC" pod kontrolou. S tímto jeho jednání jsem samozřejmě nesouhlasil, tak jsem po dlouhém přemlouvání odstoupil z funkce sám. Jakmile se to dozvěděl Sušenka, vše prověřil a učinil následné kroky. Celou RP akci voidnul z důvodu mixingu a metagamingu ze strany Administrátorského týmu. Následně mě dosadil na mojí funkci zpět, poté jsem šel spát a dlouze jsem přemýšlel, zda to vůbec má cenu. Ráno jsem se vzbudil a co mě nenapadlo. Zkusím si dosadit někoho pod sebe a uvidím, jak mu to půjde. Pokuď by mu to šlo dobře, PČR bych mu přenechal, samozřejmě bez poznámek, jelikož ty jsem nebyl obětován dát někomu, kdo spolupracuje se Sandlerem. Tak jsem ho do pozice dosadil a vše jsem mu sdělil. Poté jsem šel pryč a nějaký hráč mi píše, že nový plukovník je Pokorny, tak si říkám. Kašlu na to, stejně tam dlouho se svými schopnostmi nevydrží. Poté jsem se dozvěděl, že mi byl na dobu neurčitou zablokován přístup k hernímu serveru Artheon, což jsem se hned rozhodl řešit a psal jsem Paradoxxovi, samozřejmě zpětné vazby jsem se nedočkal. Dále tu byla sepsána stížnost na John Sandler a Jakub Pokorny, kde je zřetelně vidět profesionalita RP. Takže tímto apeluji na @Paradoxx @arciCZ @OpecenaSusenka, aby se k tomuto vyjádřili. 

 

EDIT: Nadále bych chtěl podotknout, jakmile John Sandler vyhrál prezidentské volby, tak bez jakékoliv IC výpovědi leavnul frakci a kdokoliv to odmítal řešit.

S přáním hezkého dne

Michael

Petan09

Hráč

20
17.8.2020 17:56

Pokud si to ERPIL, tak + ale vzaltahovalo se na tebe pravidlo o nelegálních činnostech (nenaučil jsem se nové pořadí), ale RP máš dobré, každý má nějakou šanci a tobě bych ji udělil za některých podmínek. 

OpecenaSusenka

Hráč

9
17.8.2020 18:31

Ano, nevidím nic nonRP v tom zneplatnit zbrojní pasy s tím že to bylo vládně (tedy globálně) oznámeno a když bylo v plánu posléze mít možnost obnovy které bychom se i dočkali nebýt dalšího nesmyslného problému s degradací postavy Mikle Davis. Tím to tedy začalo. Co se týče nadávek na tvojí osobu, o tom nic nevím jelikož se netajím s tím že na Discord téměř nechodím a celkově neřeším co se tam píše. Ohledně tvého zablokování přístupu na server, nevidím v tom žádný zřejmý důvod. Nejsem si vědom toho že ti jakékoliv pravidlo zakazuje mazat instrukce pro frakci, už vůbec ne když si je napsal ty sám a podle tebou podaných informací si i nabízel že tam vsadíš poznámky původní. 

Za mě byl tento permaban udělen Neoprávněně.

17.8.2020 18:33

Ačkoliv NERAD  v tomto případě jsem na straně pročka.

Lofanek

Hráč

31
17.8.2020 20:53

Jednak nechápem, odkiaľ máš informácie, ktoré pochádzaju čisto z admin chatu na discorde. Tým sa chcem verejne poďakovať tomu dotyčnému snitchovi.

No ale prejdem k tvojej žiadosti.

Administrátorskému týmu se nelíbilo, že před 2 týdny byly všem zabavené zbrojní průkazy

- Bolo to nedostatočne zaRPené, ozámenie cez gov nestačí, navyše vziatie zbrojných preukazov "len tak" je čisto irelevantné. (IRL ti nezoberú napríklad VP len tak z nudy)

Administrátor pavot mě nazval pí*ou

- Vzhľadom na urážky adresované tebou na osobu pavota, alebo na hocikoho iného z AT, musím súhlasiť s pavotom. Snitch ti zrejme nenapísal mená všetkých, aby chudák nebol sám na zozname, tak aj ja som ťa tak označil.

Jakmile vše sepsali, tak Lofánek se neudržel a začal se mi vysmívat

- Ako ty ku mne, tak ja k tebe.

S tímto jeho jednání jsem samozřejmě nesouhlasil, tak jsem po dlouhém přemlouvání odstoupil z funkce sám. Jakmile se to dozvěděl Sušenka, vše prověřil a učinil následné kroky. Celou RP akci voidnul z důvodu mixingu a metagamingu ze strany Administrátorského týmu. 

- Sám si odstúpil, tak nerozumiem o čo ti ide. Následne si dosadil na post Klacka, čo verím, že nie len ja, ale aj ostatní môžu brať za troll.

Na záver len dodám nádherný screen, vďaka ktorému som zásadne proti unbanu. (názor si urobte sami)

Verdikt: PROTI

Michael

Hráč

19
17.8.2020 21:00

Ahoj,

tak se k tomu pustíme.

Bolo to nedostatočne zaRPené, ozámenie cez gov nestačí, navyše vziatie zbrojných preukazov "len tak" je čisto irelevantné. (IRL ti nezoberú napríklad VP len tak z nudy)

Mohli jste mě kdykoliv upozornit, 2 týdny s tím nikdo nic nedělal, tak jsem si myslel, že je vše OK.

Vzhľadom na urážky adresované tebou na osobu pavota, alebo na hocikoho iného z AT, musím súhlasiť s pavotom. Snitch ti zrejme nenapísal mená všetkých, aby chudák nebol sám na zozname, tak aj ja som ťa tak označil.

No vidíš, zde jde názorně vidět profesionalita administrátorského teamu.

Na záver len dodám nádherný screen, vďaka ktorému som zásadne proti unbanu. (názor si urobte sami)

Avatar byl udělaný na základě pravdivých informací, které byly jasně předloženy zde na webu v sekci Stížnosti. Sandler s tím neměl žádný problém, čímž jsme si avatary zanechali.

S přáním hezkého dne

Michael

Derekrulek

Hráč

3
17.8.2020 21:20

JSEM PRO UN-BAN

17.8.2020 23:15
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Lofanek

Hráč

31
18.8.2020 10:10

@neznamy#123

O akom názore zase hovoríš? Reagoval som na pár vecí, ktoré tam napísal za cieľom ich vyvrátiť. Za názor sa tu nikdy netrestalo, ak si to stále myslíš, tak si bohužiaľ ďalšia ovca do stáda, ktorá má nemenný názor na tento fakt.

Nie som proti unbanu kvôli jeho činom, ale kvôli jeho osobnosti.

 

18.8.2020 15:06, odstraněno 18.8.2020 19:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~86

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

dnes 16:00

tootsao hledá spoluhráče na Counter-Strike 1.6 dnes v 22:00
Kdo je online?
AsiLucker

280Kč včera v 20:34

Jablkoo

154Kč včera v 17:28

rock

130Kč včera v 15:46

Nejnovější uživatelé
Adameek58

Registrován 20.4.2024

Sumakts

Registrován 19.4.2024

Dantero

Registrován 19.4.2024