Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nové fungování vlády


arciCZ

Hráč

32
17.8.2020 19:29, naposledy upraveno 17.8.2020 19:30 uživatelem arciCZ

Jak jste již zcela jistě z názvu tématu poznali, jedná se o nové fungování vlády. Uvědomujeme si z pozic Admin Teamu, že frakce Vlády se využívá na jednoduchý zisk peněz a také jednoduché ovládání IC dění směrem zneužívání moci k napomáhání přátelům. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli k radikálnímu změnění fungování této frakce.

Jak vlastně tato frakce nově bude fungovat?

Tuto frakci bude OOC zastupovat administrátorský team, přesněji na fóru se vytvoří nové příspěvky kde budete mít možnost vy, jakožto hráči, podávat nápady na různé vyhlášky či úpravu zákona, podávat zpětnou vazbu k tomu co by jste rádi ve městě změnili, nebo přidali.


Určování vedení frakcí?

Nově vedení frakcí bude stanovovat administrátorský team po dohodě a po případném výběrovém řízení které udělá fiktivní postava, podobně jako se konají volby. V případě že budou s vedením frakce či přímo s frakcí problémy, hráč bude mít možnost se obrátit na frakci GIBS opětavně pomocí příspěvku k specifickému tématu.

Stížnosti na vedení frakce?

Stížnosti na vedení frakce jak již bylo zmíněno výše bude spočívat tak že podáte tuto stížnost u GIBS, ovšem v případě že nebudete z rozhodnutím k stížnosti spokojeni bude možnost se obrátit přímo na Admin Team, který toto prověří a bude případně konat tak, jak uzná za vhodné.

Tento koncept se uvede do provozu zhruba od 20.08.2020


Powered by LeoSight IFS
LT~29

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo