Vyhodnocení náboru - 24.01.2024 - 10.03.2024
| Přijat/a |
Nepřijat/a |
Nedostavil/a se u předešlého |
Bruce Higgins Ing. Cilian Darren Bc. Ashlynn Neal Pedro Garcia Lucas Vercetti
|
Martin Marusič Emma Baxter
|
Leopold Dragov Grace Pennington Jack Dreilor |
(( @lubosak167 @Shade @misatorcz @Hwery @Salvaro @nicedcz @Harybo @Mart1ny @KUSKUS @Jacko88 ))
Gratulujeme k přijetí do druhého kola, všichni přijatí se dostaví dne 16.03.2024 (sobota) v 18:00 do recepční místnosti budovy Správy parků San Andreas, Angel Pine.
S sebou:
🧾) Identifikační doklad
🚗) Řidičský průkaz skupiny B.
Co očekávat:
Na druhém kole náboru budou kladeny otázky související s pracovním poměrem, v případné úspěšnosti postoupíte do programu akademie SPSA.
Nepřijati: V případě žádosti o objasnění a odůvodnění odmítnutí mě kontaktujte na adrese shawn.wilson@post.ic.
Nedokážu se dostavit: V případě, že se nedokážete dostavit na určený termín mě kontaktujte na adrese shawn.wilson@post.ic.
Nedostavil/a jsem se, nekontaktoval/a jsem nikoho: Stále máte možnost se zúčastnit jiného stanového termínu, který lze zahlídnout u dalších vyhlášení.
Shawn Wilson,
Zástupce ředitele SPSA

Vyhodnocení náboru - 24.01.2024 - 10.03.2024
| Přijat/a |
Nepřijat/a |
Nedostavil/a se u předešlého |
Bruce Higgins Ing. Cilian Darren Bc. Ashlynn Neal Pedro Garcia Lucas Vercetti
|
Martin Marusič Emma Baxter
|
Leopold Dragov Grace Pennington Jack Dreilor |
(( @lubosak167 [user:3023] [user:629] [user:10268] [user:8559] [user:13853] [user:6972] [user:8346] [user:7822] [user:4424] ))
Gratulujeme k přijetí do druhého kola, všichni přijatí se dostaví dne 16.03.2024 (sobota) v 18:00 do recepční místnosti budovy Správy parků San Andreas, Angel Pine.
S sebou:
🧾) Identifikační doklad
🚗) Řidičský průkaz skupiny B.
Co očekávat:
Na druhém kole náboru budou kladeny otázky související s pracovním poměrem, v případné úspěšnosti postoupíte do programu akademie SPSA.
Nepřijati: V případě žádosti o objasnění a odůvodnění odmítnutí mě kontaktujte na adrese shawn.wilson@post.ic.
Nedokážu se dostavit: V případě, že se nedokážete dostavit na určený termín mě kontaktujte na adrese shawn.wilson@post.ic.
Nedostavil/a jsem se, nekontaktoval/a jsem nikoho: Stále máte možnost se zúčastnit jiného stanového termínu, který lze zahlídnout u dalších vyhlášení.
Shawn Wilson,
Zástupce ředitele SPSA