Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🏠 Návod: Vložení interiéru 🏠


13.11.2023 09:33, naposledy upraveno 13.11.2023 11:26 uživatelem marekvoe

🏠 Návod: Vložení interiéru 🏠

Zdravíčko, dneska jsem narazil na nováčka, který nevěděl jak si vytvořit interiér. Nejprve se mi zdálo, že vysvětlit něco takového bude hračka. Ale ono samo o sobě je to docela komplexní proces. Proto jsem zkoukl zdali existuje nějaký aktuální návod, a neexistuje! Pouze ty zastaralé. Tudíž, tu je návod na vytvoření interiéru - updated. 



Jaký interiér chcete?

Jako první co musíte udělat (a pokud jste se dostali sem, tak pravděpodobně již udělali) je si vybrat jaký interiér chcete vložit. Výběr musíte provést na stránce leosight.cz/skimo/interiery, kde si vyberete co chcete vložit. Některé bohužel jdou špatně poznat a velikostně se to moc nedá odhadnout, avšak nedávno jsem si všiml, že Dzardys dělá videoprohlídku interiérů na LS discordu, kde zatím nejsou ani zdaleka všechny, ale snad časem přibudou - odkaz ponechám zde



Jak vybrat ideální místo?


Jakmile budete mít vybráno, tak se přesuneme k výběru místa. Pokud jste si vybrali dům, kancelář, sklad atd. hledáte klasické neobsazené dveře. Pokud jste si vybrali garáž, hledáte neobsazená garážová vrata. Poznáte to tak, že tam není zelená šipka (elevator) na vstup.



Zásadní faktor - vejde se to tam?

Pokud se chcete vyhnout zamítnutí žádosti o vytvoření interiéru, tak byste měli sami prvně posoudit zdali se váš interiér do vybraného místa vejde. Musíte si prohlédnout budovu a porovnat to s realitou. Dám jednoduchý příklad na vložení garáže do této budovy.


Žádost o vytvoření/změnu interiéru

Dalším krokem je si na webu otevřít tickety a kliknout na tlačítko - Žádost o vytvoření/změnu interiéru. Přímý odkaz, pro ty, kteří by to nemohli najít je zde. Samotné tlačítko je pak označeno na obrázku pod.



Souřadnice vybraného místa a screen budovy

K žádosti o vytvoření interiéru potřebujete ještě dvě velice jednoduché věci. Screenshot budovy a souřadnice z /getpos.

  • V případě screenshotu je to prosté - namíříte obrazovou na budovu zmáčkete klávesu PrtSc a máte screenshot. Pak to již nahrajete na stránku imgur.com, kde jednoduše pro nahrátí stiknete CTRL + V. Zkopírujete si odkaz a vhodíte ho do políčka.

  • Dále budete potřebovat souřadnice z příkazu /getpos, který jednoduše napíšete do klávesy T ve hře. Souřadnice se vám automaticky zkopírují a vy už je pouze vložíte do druhého příslušného políčka

Změna interiéru

Aby jste si mohli nechat změnit interiér musíte splnit dvě podmínky. Buď interiér musíte vlastnit nebo musí být na prodej. Jinak nemůže být změněn. Jinak to je stejné jako při vytváření interiéru, jen nemusíte hledat volné místo, ale souřadnice zkopírujete na místě zelené šipky (elevátoru). Avšak pozor. Změna interiéru tě může něco stát, hlavně při zvětšování.


EDIT: Vytvoření elevátoru

Ještě mě tak napadlo dodat. Že někdy budete chtít z domu více východů, nebo vchodů, to samo o sobě je jednoduché. Stačí si podat report ve hře - Žádost o vytvoření elevátoru. Následně členu AT ukážete kam byste elevátor chtěli, pokud to bude rozumné a nebude to nic porušovat, tak vám ho vytvoří. Avšak uvážení je stejně jako u vytvoření interiéru na členu AT.


Odeslat žádost a počkat na vytvoření již zvládnete sami, ne? 😉 Děkuji za pozornost.

Váš marekvoe

 

Powered by LeoSight IFS
LT~48