🏠 Návod: Vložení interiéru 🏠
Zdravíčko, dneska jsem narazil na nováčka, který nevěděl jak si vytvořit interiér. Nejprve se mi zdálo, že vysvětlit něco takového bude hračka. Ale ono samo o sobě je to docela komplexní proces. Proto jsem zkoukl zdali existuje nějaký aktuální návod, a neexistuje! Pouze ty zastaralé. Tudíž, tu je návod na vytvoření interiéru - updated.
Jaký interiér chcete?
Jako první co musíte udělat (a pokud jste se dostali sem, tak pravděpodobně již udělali) je si vybrat jaký interiér chcete vložit. Výběr musíte provést na stránce leosight.cz/skimo/interiery, kde si vyberete co chcete vložit. Některé bohužel jdou špatně poznat a velikostně se to moc nedá odhadnout, avšak nedávno jsem si všiml, že Dzardys dělá videoprohlídku interiérů na LS discordu, kde zatím nejsou ani zdaleka všechny, ale snad časem přibudou - odkaz ponechám zde
Jak vybrat ideální místo?
Jakmile budete mít vybráno, tak se přesuneme k výběru místa. Pokud jste si vybrali dům, kancelář, sklad atd. hledáte klasické neobsazené dveře. Pokud jste si vybrali garáž, hledáte neobsazená garážová vrata. Poznáte to tak, že tam není zelená šipka (elevator) na vstup.
Zásadní faktor - vejde se to tam?
Pokud se chcete vyhnout zamítnutí žádosti o vytvoření interiéru, tak byste měli sami prvně posoudit zdali se váš interiér do vybraného místa vejde. Musíte si prohlédnout budovu a porovnat to s realitou. Dám jednoduchý příklad na vložení garáže do této budovy.