Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Roger Chramo - Common Sense, DM (?)


macaczE

Hráč

9
13.11.2023 15:08

Zdravím chtěl bych nahlásit hráče Roger Chramos, za to že na mě v Palomino Creek začal střílet za to, že jsem ho nazval špekounem (IC) :D.

Vlastně se stalo to, že jsem jel do Palomino Creek a na mostě před radarem jsem začal brzdit na 60km/h, jak je maximálně povoleno. V tom mě předjíždí již zmiňovaná osoba. Zastavím před bankou v protisměru a on předemnou udělá otočku, aby se postavil přímo proti mě, dojdu do banky a tam mě nazve "Ty jsi mi ale žalud", já mu na to odpovím "Ty jsi žalud" - jak lze vidět v chatu ve videu. Vylezu ven a chci si jet opravit auto poté jsem chtěl jet do Nemocnice, když jsem se rozjel tak mě borec začal naschvál odírat a bourat, tak jsem zastavil vedle něj a zbytek je již ve videu (Bez zvuku, ale jde tam vidět jak na mě míří a jak střílí - v chatu.) Nevím, zda se toto dá považovat za DM, každopádně za Common Sense určitě.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jl0NE2nnrgg&ab_channel=Maca

13.11.2023 15:29, naposledy upraveno 13.11.2023 15:34 uživatelem Holysek

Hráč potrestán, díky za nahlášení. Report byl i od jiného hráče.


Powered by LeoSight IFS
LT~19