LeoSight.cz

🌿 Grove Street Families 🌿


17.11.2023 19:34, naposledy upraveno 17.11.2023 19:48 uživatelem marekvoe

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Předmluva

Grove Street Families (neboli "GSF" nebo "The Grove", také "Zelení") je pouliční afroamerický gang, který se pohybuje hlavně v chudinské východní části, San Andreaského Los Santos, přesněji v čtvrti Ganton. Samozřejmě jejich domovem nebo také rajónem je ulice Grove Street.

V aktuální generaci jsou u moci v Grove Street Families tři hlavní gangsteři. Ghalen “G” Hawkins předák rodiny, Tyzee “Tee” Flatcher a Jaden “JJ” Spencer. Společně drží Grove Street Families pohromadě. Mezi jejich nejběžnější aktivity patří takzvané “Rap Battly” neboli rapové souboje, jízda na kolech BMX, houpání se v jejich vozidlech na hydraulickém podvozku, ježdění po hoodu, brikule v Bellevillu, mlácení motorkářů, žraní, a kouření "zelené". Samozřejmě tito tři nejsou sami! Grove je rodina a rodina drží po spolu se všemi jejími členy. Mezi ostatní právoplatné členy patří Brayden “BD” Asher, Hoyle “H” Knute, Jayden “JD” Jackson, Ryan “RH” Hall, Datreon “DT” Wilson, Chavez “CH” Raloskiv, Willy "W" Walker, Dwayne "BD" Bradford


 

Jednou rodinka GSF jela ve svých zelených povozech do Montgomery a jako obvykle se zastavili podívat na holky v klubu Belleville. Konvoj celkem 5 zelených aut zastavil u silnice a všichni se odebrali psi se odebrali dovnitř. Všichni přítomní otáčeli za gangem pohledy, a to hlavně kvůli jejich počtu. Psi popíjeli jejich oblíbené pivo a kouřili trávu. Půlka očumovala holky na pódiu, druhá se odebrala k hazardu, hlavně k ruletě, kde všichni sázeli na co jiného, než zelenou nulu. Bohužel nikdo nevyhrál 35x částku své sázky, ale i přes to se náramně bavili.

Když v tom do Bellevillu naběhla skvadra, která přijela v černých vozidlech v čele s Arlem Ortegou. Samozřejmě gang zelených se neudržel a jako psi začali nepřátelské skupince a hlavně po Ortegovi pořvávat. “Matkomrdači” “Sádložroute”. Pár minut na sebe pořvávali, než byli vyhnáni ven securitkou. Psi se odebrali ven před klub a směrem ke svým vozidlům.

Samozřejmě nasraný Ortega je pronásledoval až ven, kde ho početní převaha zelených obklíčila. Ghalen, Tyzee, Jaden, Ryan, Brayden a Chavez vytáhli svoje baseballové pálky - jejich oblíbený nástroj zkázy a začali se s Ortegou znovu dohadovat. Tentokrát už se přidali Ortegovi kumpáni, kteří ho popuzovali ať raději odejde, jelikož zelených psů, bylo mnohem víc. Ortega se dále do zelených pouštěl. Ghalen k zeleným promluvil v jejich nativním afroamerickém jazyce. Řekl jim ať zaútočí jakmile po Ortegově kokosu hodí lahváč. Následně se napřáhl a lahváč piva, který celou dobu držel vrhl po Ortegově kebuli. Ten jako zázračný superman neutrpěl žádná vážná zranění a dále se do psů pouštěl, až Jaden a Chavez zaveleli “Na něj!” a Ortega společně s jeho komplicem dostali klepec pálkami. Toho avšak znovu nijak nezastavilo, otočil se a přímo před Bellevillem začal do zelených střílet. Palná síla byla pro zelené příliš. Většina se rychle snažila naskákat do aut a odjet pryč. Mnoho psů bylo bohužel postřeleno, ale naštěstí hodně jich uteklo, a vrátilo se do Grove.

Obrázek


Byl krásný odpolední den a naši zelení si šli koupit nová kolečka do autosalónu Blueberry. Samozřejmě, nebyli by to naši psi, kdyby nerozjeli velkou rapovou bitvu před autosalónem. Rapovali tam dohromady asi 30 minut, a to jim stále nestačilo, aby se dostali k vybírání nových koleček pro své pouliční ježdění.
 
Hlasitá afroamerická hudba a pořvávání se nejspíše nelíbilo místnímu motorkářskému gangu Sons Of Silence, kteří na zelené psi najeli v pěti lidech. Psů v tu doby bylo samozřejmě více a to celkem 9. Všichni psi neotáleli a začali pohazovat rukama a pořvávat na motorkáře, chvilku si oba tábory vyměňovali názory a poté psi sáhnuli po baseballových pálkách a rozeběhli se po motorkářích. Ty se celou dobu cítili bezpečně, avšak když se na ně psi vrhli a srazili je z motorek k zemi, tak je jejich drsnost přešla. Zatímco někteří motorkáři dostávali klepec, ostatní ze strachu z psů sáhli po střelné zbrani a začali střílet všude kolem. Jelikož psů bylo mnohem více, tak otočili pohledy a běželi vypráskat i střelce. Ostatní motorkáři mezitím zvedli svoje povozy, nasedli na motorky a letěli pryč co nejrychleji.
 
Naštěstí pro naše zelené, střelecký motorkář musel být nejspíš rozklepaný jak cikáda, protože se mu ruce klepali tak, že se do nikoho netrefil. Při jejich odjezdu na ně ještě zařvali poslední narážky a pak se konečně dostali k výběru koleček.

Obrázek


Boj za Grove Street

Byl krásný podvečer a v Grove Street foukal příjemný vánek. Naši zelení psi pravděpodobně celý den provokovali koho mohli všude možně po státě. Když se konečně vrátili nabrali v nejbližším Cluckin Bellu co nejvíce žrádla, tedy aspoň co se Jadena týče a vrátili se do jejich domoviny. Někteří hoši trénovali skoky na BMX a další si dali partičku basketballu.
 
Všichni si náramně užívali konec dne, když z ničeho nic do jejich čtvrti najeli 4 černá vozidla. Ortega si přišel pro pomstu za to jak ho psi rozsekali před klubem Belleville a to se všemi kumpány a v plné výzbroji. Nikdo ze zelených neváhal a všichni přestali dělat veškerou aktivitu. Dokonce i Jaden upustil burger. Psi se rozutekli kam mohli, většina z nich za baráky v Grove. Někteří statečnější psi, šli přímo za Ortegou a jeho bandou a začali se dohadovat. Mezitím se všichni schovaní semknuli a začali vymýšlet plán jak takovou převahu otočit. Ghalen se rozhodl, že na ně prostě naběhnou společně, jako rodina! Přeci nenechají svůj domov na pospas cizákům. Všichni se připravili na různých místech. Ti co mohli popadli glocky, někteří baseballky a motorové pily. Prostě cokoliv co měli po ruce a čekali.
 
Jakmile přišla správná chvíle tak Ghalen zavelel. Na vysílačce ozvalo “do Akce!” a ze všech stran se na Ortegu a jeho kumpány vyřítili zelení psi. První se vyřítil Jaden z basketbalového hřiště a s jeho nastartovanou motorovkou běžel přímo na Ortegu, kterého motorovou pilou zasáhl přímo do hrudníku, též způsobil pár střelných ran jeho společníkům. Datreon se mezitím vyřítil s baseballkou a přidal se k Jadenovi, ostatní již bojovali s ostatními pomocí střelných zbraní. Pak už jen Jaden dokončil práci, jednou oběhl auto, aby se vyhnul střelám útočníků a přišel k Ortegovi, který ležel na zemi a znovu do něj zapíchl motorovou pilu, pak ho bohužel jeden z kumpánů postřelil a Jadena museli odvézt do nemocnice. Ale ostatní zelení dokončili práci bezproblémově. Pobrali všechny co mohli a co nejrychleji je odvezli do nemocnice. Sice utrpěli zranění, ale svojí domovinu ubránili před cizáky!

Obrázek

Screenshoty z RP 💚

I když se jich pravděpodobně hodně ztratilo z plochy našich počítačů, zde jsou nejlepší screeny co jsem dokázal vyhrabat.

Obrázek


Obrázek


Obrázek


Obrázek


Obrázek


Obrázek


Obrázek



Nakonec bych chtěl poděkovat všem, co byli součástí jakéhokoliv našeho RPčka, bylo a snad stále bude to, to nejzábavnější ilegální RP, které jsem kdy hrál. Díky všem zeleným psům a všem žumbardům a taky těm, kteří nás nechodili z ničeho nic rozstřílet. 💚

Speciální poděkování, aneb kdo to RPí
@magovec

@Radekfil
@Holysek
@Killer14
@laceyabysss
@Shade
@pepikates
@Qermo
@Robiiinek


Powered by LeoSight IFS
LT~37