Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔎 [P10/23] - Arlo Ortega


19.11.2023 01:02, naposledy upraveno 25.3.2024 00:59 uživatelem Dzardys

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

PÁTRÁNÍ JE UZAVŘENÉ

POLICIE SAN ANDREAS


[P10/23] - Pátrání po osobě

Arlo Ortega


Vážení spoluobčané,

dovolujeme si Vás informovat o vyhlášení veřejného pátrání po uprchlém vězni Arlo Ortega. Kdokoli z vás by měl informace vedoucí k dopadení této osoby, neprodleně je předejte některému z příslušníků Policie San Andreas, ať už osobně, nebo prostřednictvím elektronické komunikace. Veřejně dostupnými elektronickými schránkami pro přijetí těchto hlášení jsou:

Policie San Andreas zaručuje občanům poskytnutí zázemí pro případnou ochranu občana jako svědka včetně zajištění všech prostředků nezbytných pro posilnění/udržení občanova bezpečí.

Žádáme od vás pouze a jen pravdivé informace, veškeré prokazatelně a úmyslně falešné poskytnuté informace, které by mohly narušit průběh pátrání a vyšetřování, budou předány k dalšímu vyšetřování příslušnou divizí sboru.

Žádáme vás, abyste neprováděli jakékoli úkony, které by vás či vaše blízké mohly přivést do nebezpečí, osobu se nepokoušejte zadržet na vlastní pěst. V případě jakýchkoli nejasností se neváhejte obrátit na některou z výše uvedených adres.


Informace o osobě

Jméno a příjmení: Arlo Ortega
Rok narození: 1979 (44)
Pohlaví:
muž
Nebezpečná: ANO
Ozbrojená: ANO
Státní příslušnost: San Andreas
Výška: -
Váha: -
Zdánlivé stáří: 35-40 let

Další informace:

Osoba byla odsouzena k doživotnímu trestu odnětí svobody pro účast v organizované zločinecké skupině a celkovou násilnou trestní minulost. Osoba je nebezpečná jak za volantem motorového vozidla, tak mimo něj, kde může chodit ozbrojena a ve skupině vícero lidí. Nelze aktuálně potvrdit mentální stabilitu, v minulosti řešena zápletka s přechováváním omamných látek, nelze předpovídat chování osoby.


Za veškerou vaši spolupráci děkujeme, stav pátrání můžete sledovat prostřednictvím tohoto příspěvku. V průběhu dní mohou být informace uvedené zde doplněny či pozměněny.

Za vedení Policie San Andreas

kapitán Ing. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Kijoci123

50Kč včera v 20:13

Salien

23Kč včera v 17:05

misa

130Kč včera v 17:05

Nejnovější uživatelé
Hudiny

Registrován 15.5.2024

Patrines

Registrován 14.5.2024

Amounek

Registrován 14.5.2024