Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Brutální útěk z věznice Las Payasadas🔗


19.11.2023 19:18, naposledy upraveno 20.11.2023 08:56 uživatelem marekvoe

Brutální útěk z věznice Las Payasadas


V sobotu dne 18. Listopadu 2023 zhruba o půlnoci se ve Věznici Las Payasadas, která se nachází v pouštní části San Andreas ozvaly sirény, které znamenaly nemožné. Trestanec Arlo Ortega, který byl 4. Prosince 2022 odsouzen Vrchním Soudem San Andreas na doživotní trest za přípravu vraždy, zavlečení a únos a založení, zosnování nebo podporování zločinecké a teroristické skupiny v těchto večerních hodinách napadl dozorce vězeňské služby, přepral ho a následně využil o otevření všech bran a dveří v zařízení. Dozorce byl nalezen mrtev se střelným zraněním hlavy. Jelikož se smrt dozorce stále prověřuje, nedokážeme v tuto dobu odpovědět zdali je trestanec zodpovědný za tuto vraždu. 

 

Ihned po zjištění daného útěku se okamžitě vyhlásil stav nouze a celá věznice se uzavřela do takzvaného “Lockdownu”, kdy se vězni nesmí brát na vycházky, návštěvy též nejsou povoleny. Ostraha věznice důkladně sleduje celý sektor “A”. Ostatní vězni na tento incident nijak nereagovali a atmosféra po tomto incidentu je klidná.

 

Ptáte se, jak se mohu jako občan San Andreas ochránit, nebo přispět k zadržení? Rozhodně od trestance udržujte odstup, nemluvte s ním. Pokud ho uvidíte, okamžitě to oznamte na tísňovou linku 911 nebo na stanici PSA. To samé platí pro jakékoliv informace, které by mohly pomoci k dopadení trestance. Dle slov vedoucího dozorců: “Ortega je manipulativní člověk, pouze ostatní využívá pro svůj prospěch. Nedůvěřujte mu! Může být ozbrojený a možná má i nějaké spolupracovníky.”

Za Red County News,
Lea Santiago


Informace o trestanci


Jméno a příjmení: Arlo Ortega
Rok narození: 1979 (44)
Pohlaví:
muž
Nebezpečná: ANO
Ozbrojená: ANO
Státní příslušnost: San Andreas
Výška: -
Váha: -
Zdánlivé stáří: 35-40 let




Powered by LeoSight IFS
LT~56