Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

tomino tomi


tomino912

Hráč

7
23.11.2023 18:13

Zdravím, dostal jsem ban právem což je v pořádku ale admin nereznavzdy byl prevleknut za policistu ktery me zastavil coz v poradku ale pred udelenim banu jsem si vuz zamkl a v pohode ale pote co jsem dostal ten ban odpojilo me to ok ale on mi vykradl ten naklad coz si myslim ze kdyz hraje za hrace tak by nemel byl to naklad v hodnote 490000kc zadam tedy o nahradu a reseni predem dekuji.

23.11.2023 20:59

Ahoj, soudě dle obsahu máš problém s tím, že členové AT provozují i IC postavy a účastní se RP. Rozhodně nepřipadá v úvahu, že bychom nutili členy AT k nezapojení se do našeho RP světa, mimo práv a povinnostá, které členové AT mají, jsou všichni zrovna stejnými členy komunity, jako jsi ty i další hráči. Osobně si myslím, že zaplnit volný čas během absence reportů nebo naopak relaxovat po várce reportů jde ruku v ruce s tím, že i každý člen AT si užije hru, o kterou se zde denně stará.

Současně zjevně narážíš na to, že jsi ztratil převážené bedny s nelegálním nákladem, které jsi v ruce ničil, aby je u tebe policie nenašla. Ten zbytek, který jsi zničit nestačil, ti tak byl zabaven. Void, v tomto případě void tvého zastavení, není s každým banem vždy nutný a automatický, pakliže administrátor uváží, že si zasloužíš i takový IC trest, který bys dostal i v případě, že bys neporušil pravidla, může to být v pořádku. Pokud však nacházíš konkrétní argumenty pro vyvrácení mých tvrzení, svou stížnost na člena AT adresuj do správné sekce, nikoliv sem.

Team Manager Dzardys


Powered by LeoSight IFS
LT~23