Curriculum vita (ŽIVOTOPIS)
--Osobní údaje--
Titul před jménem: Mgr.
Jméno: Michal
Příjmení: Steinwald
Datum narození: 22.3.1975
Místo narození: Praha, Česká republika
Tel. číslo: 836654
Trvalé bydliště: Na kopci 14 (Mulholland), Praha, 100 00
--Pracovní zkušenosti--
2001-2006 - Policie České Republiky - Praha 1 (Služební hodnost: Referent, Vrchní referent, Asistent)
2006-2008 - Policie České Republiky - Tým Krizových Interventů - Praha 1(Služební hodnost: Inspektor)
2008-2009 - Policie České Republiky - Útvar Rychlého Nasazení - Praha 1(Služební hodnost: Vrchní inspektor)
2013-2018 - Generálná Inspekce Bezpečnostních Sborů - Hradec Králové (Služební hodnost: Komisař)
2019-2020 - Armáda České Republiky - 31. Motostřelecký pluk San Andreas
2020-2020 - Městská policie hlavního města Prahy - Praha 1 (Funkce: Náměstek Ředitele městské policie hl. m. Prahy, Služební hodnost: Vrchní policejní rada)
2020-2020 - Generální inspekce bezpečnostních sborů - Praha 4 (Funkce: Ředitel GIBS, Služební hodnost: Vrchní státní rada, přiřazené hodnostní označení: Plukovník)
2020-2020 - Hasičský záchranný sbor - HS-1 (Funkce: Velitel stanice, Služební hodnost: Státní rada, přiřazené hodnostní ozčanení: Plukovník)
--Vzdělání a kurzy--
Vzdělání:
1981-1990 - Základní škola v Praze.
Stav studia: Ukončený
1990-1994 - Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie v Plzni.
1994-2000 - Vysoká škola - Právnická fakulta Univerzita Karlova v Praze.
Kurzy:
Hard Task - Všechny střelecké, všechny taktické, všechny zdravotnické
Kurz first respondera od ZZS hl. m. Prahy
--Dovednosti--
Jazyky:
Český - Rodilý mluvčí
Anglický - Pokročilý
Slovenský - Pokročilý
Jiné:
Řidičský průkaz skupiny B a A, práce ve Wordu, Excelu.
Motivační dopis: Dobrý den vážené Ministerstvo vnitra České republiky, o pozici plukovníka v Generální inspekci se hlásím z důvodu, že jak s vedením Generální inspekce bezpečnostních sborů, tak jsem byl i pouhý zaměstnanec (Momentálně se instituce jmenuje pouze Generální inspekce).
Vyhrát toto výběrové řízení bych chtěl, jelikož jsem vyhrál i předešlé výběrové řízení na stejnou pozici, avšak mně bývalí Prezident odvolal z funkce a přitom překročil své pravomoce.
Jsem člověk, který rád pracuje v týmu, avšak odkážu pracovat i sám. Momentálně jsem velitel jednotky JSDH Praha 1 a Velitel stanice HZS HS-1, kde taktéž působím jako vyšetřovatel příčin požárů.
Jsem i velice pracovitý a spolehlivý člověk.
Znám zákon, kterým se generální inspekce bezpečnostních sborů řídí, nadále také znám zákon o Policii České republiky, abych věděl kdy příslušník či zaměstnanec GIBS, nebo PČR jednal protiprávně.
S pozdravem,
Michal Steinwald.
Curriculum vita (ŽIVOTOPIS)
--Osobní údaje--
Titul před jménem: Mgr.
Jméno: Michal
Příjmení: Steinwald
Datum narození: 22.3.1975
Místo narození: Praha, Česká republika
Tel. číslo: 836654
Trvalé bydliště: Na kopci 14 (Mulholland), Praha, 100 00
--Pracovní zkušenosti--
2001-2006 - Policie České Republiky - Praha 1 (Služební hodnost: Referent, Vrchní referent, Asistent)
2006-2008 - Policie České Republiky - Tým Krizových Interventů - Praha 1(Služební hodnost: Inspektor)
2008-2009 - Policie České Republiky - Útvar Rychlého Nasazení - Praha 1(Služební hodnost: Vrchní inspektor)
2013-2018 - Generálná Inspekce Bezpečnostních Sborů - Hradec Králové (Služební hodnost: Komisař)
2019-2020 - Armáda České Republiky - 31. Motostřelecký pluk San Andreas
2020-2020 - Městská policie hlavního města Prahy - Praha 1 (Funkce: Náměstek Ředitele městské policie hl. m. Prahy, Služební hodnost: Vrchní policejní rada)
2020-2020 - Generální inspekce bezpečnostních sborů - Praha 4 (Funkce: Ředitel GIBS, Služební hodnost: Vrchní státní rada, přiřazené hodnostní označení: Plukovník)
2020-2020 - Hasičský záchranný sbor - HS-1 (Funkce: Velitel stanice, Služební hodnost: Státní rada, přiřazené hodnostní ozčanení: Plukovník)
--Vzdělání a kurzy--
Vzdělání:
1981-1990 - Základní škola v Praze.
1990-1994 - Střední Škola - Bezpečnostně právní akademie v Plzni.
1994-2000 - Vysoká škola - Právnická fakulta Univerzita Karlova v Praze.
Kurzy:
Hard Task - Všechny střelecké, všechny taktické, všechny zdravotnické
Kurz first respondera od ZZS hl. m. Prahy
--Dovednosti--
Jazyky:
Český - Rodilý mluvčí
Anglický - Pokročilý
Slovenský - Pokročilý
Jiné:
Řidičský průkaz skupiny B a A, práce ve Wordu, Excelu.
Motivační dopis: Dobrý den vážené Ministerstvo vnitra České republiky, o pozici plukovníka v Generální inspekci se hlásím z důvodu, že jak s vedením Generální inspekce bezpečnostních sborů, tak jsem byl i pouhý zaměstnanec (Momentálně se instituce jmenuje pouze Generální inspekce).
Vyhrát toto výběrové řízení bych chtěl, jelikož jsem vyhrál i předešlé výběrové řízení na stejnou pozici, avšak mně bývalí Prezident odvolal z funkce a přitom překročil své pravomoce.
Jsem člověk, který rád pracuje v týmu, avšak odkážu pracovat i sám. Momentálně jsem velitel jednotky JSDH Praha 1 a Velitel stanice HZS HS-1, kde taktéž působím jako vyšetřovatel příčin požárů.
Jsem i velice pracovitý a spolehlivý člověk.
Znám zákon, kterým se generální inspekce bezpečnostních sborů řídí, nadále také znám zákon o Policii České republiky, abych věděl kdy příslušník či zaměstnanec GIBS, nebo PČR jednal protiprávně.
S pozdravem,
Michal Steinwald.