Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

metabaiting,žádost o void rp(smazní rejstříku)


Skypper

Hráč

15
26.11.2023 02:00, naposledy upraveno 26.11.2023 02:17 uživatelem Skypper

Zdravím chtěl bych nahlásit hráče : George Wimar Fitzler ohledně metabaitingu viz. log píše do ooc at se otočím k vozidlu.. taktéž chci požádat o void celé té akce z udajného desyncu od George Wimar Fitzler (taktéž smazaní zápisu z rejstříku) naboural do mě.

stalo se to tak že jsem před art vozidlem zastavil a ono do mě narazilo. takže jsem to šel řešit na psa stanici. po neuspěšném řešení jsem na benzínce u vozidel nadaval na mistní psa.. avšak mě uslyšeli.. opětovně jsem říkal že do mě narazili ale až v ten moment George Wimar Fitzler zdělil že do mě nenaboural. potom do ooc chatu napsal že to byl desync. poté mě odnesl do cpz a udělal zápis. tudíž prosím o void celé akce jelikož to byl desync ze strany George Wimar Fitzler. a taktéž smazaní zápisu z rejstříku (zápis byl zapsan během toho rp) . předem děkuji za řešení mého ticketu. (důkazy doloženy v logu : https://leosight.cz/logs/Buuv8Od1OG



- Skypper

26.11.2023 02:43

Situaci duplicitně podáváš do ticketu, budeme ji řešit tam.


Powered by LeoSight IFS
LT~26