Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🍕Návod: Pizza, Pošta, Popelář a další práce z úřadu 🍕


26.11.2023 21:29, naposledy upraveno 26.11.2023 21:32 uživatelem marekvoe

Obrázek

🍕Pizza, Pošta, Popelář a další práce z úřadu Blueberry🍕


Zdravíčko, rozhodl jsem se udělat návod na všechny práce z obecního úřadu Blueberry a porovnat jejich výdělky. Tedy alespoň ty co vydělávají nezávisle na ostatních hráčích. Čili se pro dnešek taxíku vyhneme.

Kde začít?

No kde jinde než na obecním úřadě Blueberry, na mapě (F11) ho najdete pod starým dobrým GTA SA markerem.


Výběr práce ze seznamu

Na výběr máte celkem pět prací. Poslíčka pizzy, pošťáka, pracovníka technických služeb (popeláře), řidiče autobusu a taxikáře.

Výběr profese můžete učinit na základě tohoto návodu, kde si ukážeme i výdělky.


🍕Poslíček pizzy🍕

Práce pizzaře začíná kde jinde, než v pizzerii Blueberry.

ObrázekObrázek

Do pizzerie přijdete hlavním vchodem a vlezete do kuchyně stříbrnými dveřmi kde už na vás čeká žlutý checkpoint. Vyzvednete zde pizzu a budete mít přesně 5 minut na doručení.

Obrázek

 Pokud je místo blízko můžete tam dojít pěšky, nebo můžete využít pizzařského vozidla, který se nachází za pizzerií na parkovišti.

Obrázek

a jste n cestě! Hledáte znovu podobné žluté místo, akorát, že teď ho budete mít i na své mapě. Poté se již stačí dostavit na místo a přejít checkpoint a bude vám vyplacena částka, které se liší dle vzdálenosti. Já jsem pro tento návod udělal 2 doručení -

Blueberry - odměna 3000 Kč
Palomino Creek - 6500 Kč

Obrázek


🚌Řidič Autobusu🚌

Práce řidiče autobusu také začíná v Blueberry v blízkosti obchodního centra. Pro tuto práci budete potřebovat řidičský průkaz skupiny C.

ObrázekObrázek

Pro zahájení této práce jednoduše nastoupíte do autobusu, nastartujete a napíšete příkaz /startbus. Automaticky se vám zobrazí trasa se žlutými checkpointy.

Obrázek

Pro splnění práce autobusáka budete muset projet všemi čtyřmi městečky - Blueberry, Montgomery, Palomino Creek a Dillimore. Nemusíte se bát, celou dobu vás budou navádět checkpointy. Na červených se musíte zastavit. Jsou to totiž zastávky, pokud na vás někdo bude čekat, nechte ho nastoupit.

Obrázek

Až projedete trasu váš průměrný výdělek za tuto práci by měl činit 22 tisíc korun.


🚛Pracovník technických služeb🚛

Práci technických služeb najdete za prodejem nákladních vozů, nebo také vedle převozu alkoholu.

Obrázek

Budou tam na vás čekat popelářské vozy. Do těchto vozů nastoupíte, nastartujete a pak již znovu stačí napsat příkaz - tentokrát /popelar

Obrázek

Poté se vám na mapě budou zobrazovat tyto žlutě označené checkpointy, na které s popelářským autem přijedete počkáte 5 sekund a tím seberete popelnice.

ObrázekObrázek

Překvapivě po projetí celé trasy to dohromady dalo největší výdělek ze všech - 37 tisíc korun.


✉️Pošťák✉️

Práce pošťáka, bohužel nejméně výhodná práce. Neposkytuje auta, ale pouze jízdní kola. Pobočku pošty najdete v Montgomery.

Obrázek

Vlezete na poštu a musíte zaběhnout úplně do zadní místnosti, kde už na vás bude čekat připravená pošta. Tu si převezmete a pak vyběhnete ven a pomocí kola nebo vlastního vozidla se vydáte na modrý checkpoint.

ObrázekObrázek

Až na modrém checkpointu budete tak ho jen přecházíte a dostáváte peníze. Po té co jsem všechny roznesl dostal jsem se na výslednou částku 12 800 Kč.

Obrázek


Práce z úřadu jsou většinou jedna z prvních prací každého nováčka, snad se díky tomuto návodu na těchto pracích nezaseknou!

Do dalšího návodu,
marekvoe.


Powered by LeoSight IFS
LT~36