LeoSight.cz

👚 VIP Skin aneb jak správně postupovat. 👚


27.11.2023 04:01

Už podle názvu se to může pro některé jevit jako zbytečnost, avšak je nutno si říct že zde v komunitě se najde někdo kdo třeba neví jak správně postupovat. Proto mě právě napadlo sepsat tento návod z pozice někoho kdo s těmi skiny pracuje, edituje a též nahrává na server. 


1. Samotný výběr skinu.

Výběr skinu může byt mnohdy zdlouhavý proces, ne každému se může něco líbit, avšak se při větším hledaní se najde skin jenž se vám zalíbí. Kde takové skiny ale hledat? Osobně můžu doporučit stránku libertycity.com či gtaall.com, obě dvě stránky jsou v tomhle nesmírně bohaté a stačí si to jenom projíždět. Dřív či později se najde skin, jenž vás zaujme. 


2. Aktivace a následné podaní ticketu o nahrání VIP skinu. 

Pokud jíž máme vybrán VIP skin, tak stačí si zakoupit item VIP skinu. Cena takového itemu v shopu je 150 kreditu. Jak mile si item koupíme, tak přejdeme do uživatelského panelu, kde si samotný item sami aktivujeme. Je to jednoduché, klikneme na "převést na Skimo" a vyberete postavu na kterou ten skin chceme aktivovat. Jak mile máme aktivovaný item na své postavě, tak už jenom stačí přejít do sekce s tickety a založit si nový ticket, kde sepíšete důležité informace, pro ten daný ticket. 

Spoiler

Samotná tabulka pro sepsaní ticketu vypadá takto. Do názvu napíšete pouze "Nahrání VIP skinu" či v podobném znění ať se ví oč jde. Následně vybereme kategorii "Skimo RolePlay" a jak to budeme mít, tak do popisu napíšete, že si přejete nahrát VIP skin na postavu, jenž jste si vybrali při aktivaci itemu v uživatelském panelu. Do přílohy vložíte odkaz na stažení skinu, jenž jste si vybrali. Odkaz může byt buď přímo ze stránky, které jsem zmiňoval nahoře či prostě z jinačích zdrojů jako například  uložto, uschovna čí mediafire. 

Spoiler

Zde je i názorná ukázka toho jak by to mělo správně vypadat.
To stejné jinak platí i u přehrání VIP skinu. Jenom s tím rozdílem že místo nahrání napíšete že si přejete přehrát skin s tím že je to zpoplatněno 100 kredity. Je důležité psát do toho ticketu co přesně chcete. Jestli skin nahrát či jej přehrát. 


3. Čekaní na nahrání VIP skinu a důležité informace.

Pokud jste vše udělali podle návodu, tak v tomto momentu už stačí jenom čekat. Skiny se snažím nahrávat vždy před půlnoci či krátce po půlnoci. Co bych chtěl podotknout ohledně těchto skinu jsou důležité informace. Skin samotný musím mít celkem 4MB, pokud má skin více MB, tak jsme nucení jej zmenšit na požadovanou velikost. Proto se mnohdy naleznou chyby na skinech, třeba že jsou loga na skinech rozmazané či jsou na skinech "vady" na kráse. Třeba nějaké mezery či podobné věci. Co musím podotknout na závěr je nahrávaní skinu na další sloty. Nahrání skinu na slot dva a i další se nijak neplatí, avšak je nutno mít na pamětí že se vám automaticky srazí o půlku čas.


Tak jsme na samém konci tohoto návodu. Snažil jsem se to podat formou, tak aby to pochopil každý. Tento návod je především po úplné nováčky jenž zachtěli si ten VIP skin aspoň vyzkoušet. A tímto bych chtěl  poděkovat všem jenž si to přečetli. Je možnost že tu byla pro někoho nějaká novinka co se týče skinu ale i nemusela. Tento topic slouží jak už jsem řekl, hlavně pro nováčky.


Powered by LeoSight IFS
LT~28