Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Omyl v trestném rejistriku


mazdaEXE

Hráč

9
28.11.2023 15:25

Podatel: Mia Lawson

Věc: trestny rejister a kartička vodickeho prukazu

Odůvodnění: zdravím dňa 30.6.2023 mi byl zabaven vodicky prukaz bez toho aby me pan policajt rekl ze me ho zabavil pri tom me jeste vratil karticku a pustil me nasledne o 3hodiny me zastavil jiny pan policajt co se stalo ---- spomenutého dne mne zastavil pán policajt v montgomery tak sem dala doklady po kontrole prišel spet k vozidlu a prej vystupte si tak sem vystupila rekl az se opru a dam za sebe ruce tak sem udelala co nakazal nasledne me prohledal a rekl ci sem si vedoma toho co sem udelala tak sem rekla ze netusim tak me to rekl a prevezl me do cpz

Záměr: Smazaní rejistriku - ktery byl zadan nepravem

Přílohy:

4.12.2023 14:55

Vážená paní Lawson,

děkujeme za zaslání tohoto elektronického podnětu. Bohužel nejsme schopni nařídit smazání trestního rejstříku, protože nejevíte známky nápravy. Na svém jméně máte celkem 116 nezaplacených pokut sčítajíc ve výši 232 000,- kč. Jak projevíte známky nápravy, je možné podat žádost znovu a případně Vám tak vymazat trestní rejstřík.


S přáním hezkého zbytku dne,

npor. JUDr. George Wimar Fitzler,
Člen vedení policie.


Powered by LeoSight IFS
LT~27