Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Produkty pod lupou #1 - Pivovar Dush🍻


30.11.2023 12:51

Produkty pod lupou #1 - Pivovar Dush

San Andreas je stát, který je celoplošně prorostlý pracovními příležitostmi a podnikáním. Jak jsou na tom produkty pocházející ze San Andreas? To zjistíme v této sérii, kde se střetáváme se společnostmi, které něco vytváří a následně je hodnotíme.


Dnes jsem poprvé zavítala na pobočku Pivovaru Dush, který se nachází v Las Venturas, přímo vedle letiště, kde mě uvítal majitel společnosti Petrius Pastellini a generální ředitel Adam Bezdekov. Po krátkém představení lokace jsme se šli podívat přímo do komplexu výrobny. Nejprve jsme prošli prostornou kanceláří a pak přímo do sklepení, kde se výrobna nachází.

Pivovar Dush nabízí dva typy piva a to desítku a dvanáctku. Jako první jsme se šli podívat do skladu ječmenu a sladu, kde mi pan Pastellini vysvětlil, že výroba desítky je přecijen náročnější jak výroba dvanáctky. Společně jsme šli jedno vyrobit, přičemž mi byl vysvětlován výrobní proces. 

Ze skladu jsme vzali bednu a obsah sladu a ječmene jsme dali do drtiče a společně jej zapli. Poté jsme přidali vodu a zahájili vařeni piva. Poté jsme přidali chmel a započali chlazení piva. Dále jsme přidali kvasnice a celý proces kontrolovali. Jako poslední krok jsme provedli filtraci piva, naflaškovali a dali etiketu. Za sebe musím podotknout, že to bylo jednodušší, než jsem čekala. Pivo Dush 10 jsem si společně s další flaškou Dush 12 odnesla domů na ochutnávku.

Poté jsme se přesunuli do skladu, kde jsem mohla vidět obrovskou zásobu. Několik bas piv ve skladových policích, které se drželi v chladné místnosti. Poslední zastávka byla v zaměstnaneckých prostorách, které Pivovar Dush nabízí a to ve společenské místnosti a posilovně. Celkově bych firemní zázemí hodnotila jako velice nadprůměrné.

Obrázek


Po nádherné prohlídce firemního sídla jsme se přesunuli do kanceláře, kde jsme zahájili rozhovor ohledně celého pivovaru.

Lea Santiago: Tak, povězte mi něco k výrobě. Kdy začala, kdy jste dostali nápad na pivo?

Petrius Pastellini: Začala někdy minulý rok, přesně si nepamatuji přesný datum kdy jsme to s teď již bývalou přítelkyní dotáhli do konce. Dělat pivo nás napadlo hlavně z toho důvodu že jsme byli oba milovníci piva, a přišlo nám fajn zdejším občanům zkusit dát něco co tu ještě není. To znamená pivo vyrobené přímo zde v San Andreas.

Lea Santiago: Řekněte mi něco o vás osobně. Kdy jste se dostali do San Andreas a jaké jsou vaše ostatní aktivity?

Petrius Pastellini: Tak já jsem se přistěhoval před 3 lety, začínal jsem tu úplně od začátku. Respektive dva roky po tom co jsem dodělal školu tak jsem se odstěhoval od rodičů a jsem zde. Moje náplň je aktuálně podnikání které mi zajistilo pohodový život kamarády a vlastní pivo, které mám rád a udělal jsem si ho podle vlastní chuti, tím pádem chápu že všem chutnat nemusí.

Lea Santiago: Dobrá super a co pán Bezdekov?

Adam Bezdekov: No, já se přistěhoval asi 2 roky nazpět, hned po škole a začínal jsem tu taky od nuly, jen pár tisic v kapse a tak. Přes pár firem jsem si vybudoval přátele kterým věřím a se kterýma trávím svuj čas. Asi rok zpět jsem se usadil v jedné firmě, kterou teď tak nějak vedu a ve zbytku času pomáhám Petriusovi s Dushem.

Lea Santiago: Troufáte si říct kolik celkem dokázalo pivo Dush vydělat?

Petrius Pastellini: To nejde ani tak říct. Každopádně ze začátku jak to bylo nové tak to chtěli všichni ochutnávat, takže to byla asi největší tržba. Pak jsem si otevřel vlastní obchod v Palominu později v Montgomery. Ale je to v řádech větších statisíců bych řekl.

Lea Santiago: Dobrá poslední dotaz? Myslíte si, že vytváříte nejlepší produkt s San Andreas?

Petrius Pastellini: To si upřímně nemyslím myslím si že jsou tu i lepší firmy které vyrábí víc věcí pro lidi než jen pivo, ale já jsem se svým produktem spokojen a troufnu si říct že větší většina která pivo ochutnala tak jim chutnalo, alespoň podle toho co se ke mě dostalo.

Lea Santiago: Dobrá.. děkuji moc za rozhovor. To bude vše.


Posledním krokem je samotná ochutnávka, kterou jsem si užila večer u svého oblíbeného seriálu. Dala jsem si jak desítku, tak dvanáctku. Obě piva mají osvěžující nádech citrusů. Nejideálněji si je umím představit na letní párty na pláži. Rozdíl mezi nimi je ten, že dvanáctka je značně jemnější a na chuť příjemnější. Celkově? Určitě lepší jak ostatní piva, která máme dostupná v San Andreas. 

Za Red County News,
Lea Santiago


Powered by LeoSight IFS
LT~26

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024