Dobrý den, rozhodl jsem se uspořádat aukci o byt v Los Santos - Marina. Číslo popisné domu je 301. Dům je vytapetovaný a vybavený. Garáž je vytapetovaná a v druhém patře je vchod na střechu, odkud se můžete kochat výhledem na Los Santos. Nemovitost má taktéž přístup na zahradu. Vše dostupné v albu fotografií. Předem chci upozornit, že pokud se mi daná nejvyšší přihozená částka nebude líbit, nemovitost si ponechám. Aukce začíná dne 01.12.2023 a ukončím jí, až uznám za vhodné i bez udání důvodu.
Detailní fotografie nemovitosti - *Klik*
Dům je plně vybaven, pokud bude nový majitel chtít, tak jsem schopen vystěhovat veškerý nábytek.
Dům má přístup na střechu a zahradu.
Vyvolávací cena: 1.500.000 Kč
Minimální příhoz: 100.000 Kč
Prosím přihazujte v následujícím formátu, jiný formát bude považován jako neplatný:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Částka
Nabídky můžete posílat buď níže, či na post jacob.handerson@post.ic
Více informací přiložím na post.
Přeji všem hodně štěstí!
S pozdravem,
Jacob Handerson
📧 jacob.handerson@post.ic
📞 850-603
Dobrý den, rozhodl jsem se uspořádat aukci o byt v Los Santos - Marina. Číslo popisné domu je 301. Dům je vytapetovaný a vybavený. Garáž je vytapetovaná a v druhém patře je vchod na střechu, odkud se můžete kochat výhledem na Los Santos. Nemovitost má taktéž přístup na zahradu. Vše dostupné v albu fotografií. Předem chci upozornit, že pokud se mi daná nejvyšší přihozená částka nebude líbit, nemovitost si ponechám. Aukce začíná dne 01.12.2023 a ukončím jí, až uznám za vhodné i bez udání důvodu.
Detailní fotografie nemovitosti - *Klik*
Dům je plně vybaven, pokud bude nový majitel chtít, tak jsem schopen vystěhovat veškerý nábytek.
Dům má přístup na střechu a zahradu.
Vyvolávací cena: 1.500.000 Kč
Minimální příhoz: 100.000 Kč
Prosím přihazujte v následujícím formátu, jiný formát bude považován jako neplatný:
- Jméno a příjmení:
- Kontakt:
- Částka
Nabídky můžete posílat buď níže, či na post jacob.handerson@post.ic
Více informací přiložím na post.
Přeji všem hodně štěstí!
S pozdravem,
Jacob Handerson
📧 jacob.handerson@post.ic
📞 850-603