Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení hráče E9


lolcz

Hráč

35
1.12.2023 19:17

Dobrý večer,

vážení čtenáři mého příspěvku. Dnes jsem došel po pár dnech na Skimo v domnění, že si zahraji a udělám si nějaké RP, abych zabil čas. Takže jsem klasicky vyjel autem ven z garáže TSRC a začal projíždět dědiny, abych mohl smazat nějaký ten tag a vydělat tisíce či dokonce miliony, protože jsem pracovníkem TSRC. Tak jsem se po chvilce dostal do Montgomery a začal jsem mazat tagy. V tom u mě začalo driftovat černé BMW a v něm dva mufyjani čteme jako "ti praví ilegálové serveru SkimoRP" začali cosi blábolat a poté začali dělat bordel okolo, ale po chvilce odjeli, takže v této situaci téměř bez problému. Ale vždycky je ale...


Tady začne náš problém. 

V klidu si vyjíždím z benzinky MG a z protisměru se vyřítí Náš "top" RPič, ale i tak je to jen srážka a RP samozřejmě pokračuje.

https://streamable.com/cqux0o

 

Fajn, tak srážka v cca 60-70 kilometrové rychlosti a jdeme RPit, soudruzi! Už jsem dlouho zranění neRPil a proto jsem musel trošku improvizovat než bych vymyslel něco pořádného. Fajn, tak tady začíná mé RP a i jeho, ale každý tady tu situaci pobírá nějak jinak. Zdá se.

Tak já tedy po střetu sedím nějakou dobu ve vozidle. Poté se vyklimbu ven z vozidla a chci rozvíjet Naši situaci, která nastala.. Ale hle. Ten člověk si v klidu odjede.

No nic, tak chápu v Naší komunitě i jedince, kteří se chovají rovno ke svému věku. 

A hle, potom ten člověk odjede a dojde ke mě Mates, který se mi snaží pomoci a volá ZZS. 

No a po chvilce dojede zpět ten Náš "dobrák" a aby to nebylo málo, tak mi přejede nohy na cestu. 

https://streamable.com/qvoiey

Což je vlastně mimo DM i porušení pravidla 7, protože je to napadení v blízkosti PSA stanice.

Tady přikládám i log. https://leosight.cz/logs/vkYFDUhuyP


Děkuji, že jste se dočetli až tady. Já jen doufám, že hráč nebude potrestán stylem ban na 12 hodin, ale pěkně se mu to prodlouží, protože takoví lidé kazí RP ne jen mě, ale i celému serveru. Možná by bylo fajn i takové lidi eliminovat ze serveru úplně, protože nejsou ničím přínosní. A ještě abych dodal, tak má chuť po dnešním incidentu opět hrát Skimo nebyla nikdy větší. Stejně jako v tomto případě kdy jsem se na Skimo připojil po téměř měsíci a při prvních pěti minutách se stalo tady tohle... https://streamable.com/rimxvh

 

Tož díky za potrestání tajtoho tajtrlíka

1.12.2023 20:43, naposledy upraveno 1.12.2023 20:59 uživatelem Phobios

Ahoj,

Děkuji ti za nahlášení, situaci a celé nahlášení nyní přebírám a budu informovat o jeho řešení, dnes jsem již s tímto hráčem něco řešil, tak se mu trest prodlouží.

Hráč byl potrestán trestem ma dobu čtyř dnů.

Situaci považuji za vyřízenou.

Přeji ti hezký večer.


Powered by LeoSight IFS
LT~22