Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na RP akce


Petan09

Hráč

20
21.8.2020 23:55

 

Nápad na RP akci

Zdravím, zde uvedu pár slov o mém návrhu. Jako každý určitě ví, že některým situací se nevyhneme. Tito situace se na naší zemi stávají deno-deně. Myslím si že tyto situace by pro RP a pro komunitu prospěli. Přidalo by to určitě další náročnost hry. Zde zveřejním několik RP situací a pokusím se je do detailu sepsat tak, aby byli čitelné a srozumitelné. Místo konání RP akce by bylo vhodné vždy za konec města Los Santos, aby i hráči se slabším kvalitě hry a rychlosti internetu.

PÁD LETADLA:
 Ano, situace pádlu letadla. Na forum se aktuálně pokouší party lidí rozjet na RP ČSA. Nemám proti tomu problém a díky tomu by mohla být i další RP akce pro všechny. Bylo by určené místo, třeba v San Fieru, hromadné neštěstí, v letadle by bylo několik zraněných hráčů. Nejlépe kdyby "administrátoři" "erpili" zraněné. Důvodů je určitě dost. V této RP akci by figurovali všechny složky IZS, nadál by se vyhlásil podle potřeb složek trauma plán. Myslím si že aktuální stavy IZS tomu vyhovují. Na místě by byli zřízeny velitelé zásahu. IZS by si mezi sebou měli zkušenost si opravdu RP užít, zabavit se a vyzkoušet svoje vztahy a vzájemné spolupráce. Při akci by byli zakázaná veškerá nelegální činosti.

VÝBUCH NA KONCERTĚ: 
Byla by hromadná akce hráčů na které by se pařilo ve velkém. Situace by se hrála kousek za Palominem. Bohužel budova ve které si situace odehrávala by nebyla už 7 let kontrolována. Pod pódiem se nachází hlavní uzávěry plnu. Bohužel tancující diváci by tancovali a hýbali čím dál víc, podpořili by hrající hudební skupinu. Bohužel, hlavní uzávěry plynu by se uvolnili a nadále by vznikl výbuch. Výbuch by byl viditelný až z Los Santos pomocí /do a /me. Určitě super zpestření. Při akci by byli zakázaná veškerá nelegální činosti.

ÚNOS: By byl únos nějaké známé osobnosti. Speciálně zaměřená na tuto osobu. Pachatelé by si našli úkryt a třeba restaurace, a zákazníky by si vzali jako rukojmí. Akce by byla určitě dobrá na trénink složky PČR/MPP. Pro ně by situace byla určitě dobrým potěšením z RP. Do akce by zasahovali vyjednavači PČR, psychologové ZZS/PČR a zároveň taky pořádná akce URNY! Známa osobnost by mohla být fingovaný politik či zpěvák. Při akci by byli zakázaná veškerá nelegální činosti.

DODATKY K AKCÍM: Akce by byli pod kontrolou adminů, aby jsme se případně vyhnuli FRP ostatních hráčů. Nebo také k povýšení hráčů. Způsoby jsou určitě jasné, například důvěryhodný hráč, nebo nějaká suma kreditů.

 

Tak, tímto vám děkuji za přečtení, určitě budu rád za dodatky, nebo komentáře kladné či záporné. Myslím si že návrh solidní. Tímto děkuji a předávám komunitě hráčů a adminům.

Příjemný den přeje Petan09

DĚKUJI ZA POZORNOST

23.8.2020 09:19

Jako, je to fajn chtělo by to domyslet Ck pro hráče např při tom únosu pčr je akční, když únosce zařve že je postřílí pčr pushne únosce dva střelí do hlavy a budou mít pk stim že ho pčr pokropí m4rkama, jelikož fear pčr není taky kdoví jakej, u koncertu a pádu letadla to samý musí to mít oběti jinak je to podstatě k ničemu.

 

sandlerino

Hráč

39
23.8.2020 09:22

@nemo tak tady by mohly přijít na scénu postavy hráčů, které hráči nechcou. 😎

27.8.2020 10:31, naposledy upraveno 27.8.2020 10:31 uživatelem HasicLukas

@Petan09 Hmm budu hádat že ten výbuch na koncertu nemáš z vlastní hlavy ale ze seriálu Sanitka 2. A určitě stojím za tebou s tím to nápadem protože, by to jak si psal zlepšilo RP. 


Powered by LeoSight IFS
LT~49

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024