Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Matteo Di Costa


Skaliik

Hráč

15
5.12.2023 08:09

Matteo Di Costa


Maria a James

Psal se rok 2000 a do Sicilského města Palermo přijíždí 23 letý obchodník James Shelby, aby rozvíjel obchody jeho rodiny s kvalitní obuví. Po pár týdnech potká mladou 20 letou studentku Mariu v místním baru La Costa který vlastní rodina Di Costa, která má také na Sicílii velký vliv nejen díky baru ale také Ilegální stránky rodiny. Zde se zamiluje a navzdory obchodům které přijel řešit a prožívá románek se spanilou Marií avšak tento románek netrvá dlouho. Po měsíci strávené na Sicílii se James Shelby rozhodl navzdory své lásky k Marii vrátit kvůli otci do USA, avšak ani jeden ze zmíněných ještě netuší že na svět přivedou potomka. James po návratu do USA na Marii úplně zapomněl a neměl nejmenší starost o ní, obchody mu vynášeli a on žil ve společnosti spousty žen.


Narození a dětství

Po roce se Marii narodil malý chlapec, netrvalo to dlouho než Maria kontaktovala Jamese. A ten i přes jeho vytížení přijel do Itálie avšak mělo to háček... On již byl ženatý s bohatou paní a Maria už pro něho nic neznamenala. Ale měl syna který jej zajímal a tak se rozhodl že se přestěhuje na Sicílii aby byl synovi blíž a mohl se s ním stýkat. I přes velký nesouhlas rodiny Di Costa se s chlapcem stýkal pravidelně, ale rodina jim naprosto pohrdala. Do 6tých narozenin Mattea, vyrůstal šťastně v Itálii u své matky a její rodiny a také s otcem.
Smrt matky. Avšak jednoho večera přišel do pokoje jeho matky strýc Giuseppe a řekl jí že s ní má ještě práci a musí ji udělat ještě dnes, ráno přiběhl strýc s matkou v náručí ta měla tři střelné rány v břiše a na zranění podlehla o pár dní později. Otec Mattea této situace využil a s chlapcem a jeho ženou utekli do USA. Kde měli větší obchodní budoucnost než je na Sicílii.


Dospívání Mattea

Uběhlo pár let a Matteo vyrůstal s otcem a jeho nevlastní matkou v Brooklynu, necítil se tam dobře, vždycky věděl že patří někde jinde a jeho otec nebyl pro něj dobrým vzorem. Neustále jej mlátil či mu nadával, studoval na místní prestižní střední škole kde se učil Ekonomiku, aby jednoho dne mohl převzít rodinný podnik. Avšak jeho Italské geny jej vedli spíš k ilegalitě. Jak Matteovi uběhlo 16 let začal s místní partou prodávat drogy a později i krást auta, také si našel nejlepšího kamaráda Mareka Sajdera který s ním dělal ilegalní věci a byly jako bratři. Jeho otci se to však nelíbilo říkal o něm že je ostudou jeho rodiny a že do ní nepatří. Poté co Matteo dokončil studie sbalil si věci a řekl otci že jej už v životě nechce vidět a odjel do své rodné země.


Příjezd Mattea na Sicílii

Matteo však věděl že má rodinu i na druhé straně světa na Sicílii ve městě Palermo! Přijel do Palerma a hledal všemožné zmíňky o rodině Di Costa, a po pár týdnech kdy už mu docházeli peníze objevil bar La Costa. Vešel do baru koukal kolem sebe a přišla k němu dáma, měla na sobě drahý kožich a byla nádherná a řekla mu ₉₉ Přejete si?⁶⁶. Matteo řekl že se jmenuje Di Costa a prý podnik vlastní jeho rodina. Dáma si sundala kožich a silně jej objala, následně zavolala celou rodinu Di Costa, a ta jej uvítala velmi vřele a nabídli mu místo kde může zůstat.


Práce v Itálii

Po čase co Matteo strávil v Itálii se rozhodl najít si práci, po neúspěšných pohovorech se zeptal strýce Giuseppeho zda neví o nějaké práci. Giuseppe si jej vzal vedle a zasvětil ho do Ilegálního byznysu rodiny a také ho do rodiny přijali. Po dobu dvou let Matteo sbíral zkušenosti a také vliv na Sicílii. Po čase se mu však zastesklo po kamarádovi Markovi a kontaktoval ho, ten bydlel v San Andreas tak strýci řekl že odchází a postará se o rozkvět jeho byznysu v San Andreas.


Příjezd do San Andreas

Po příjezdu Matteo s Markem dělali věci jako byly prodej zbraní či prodej drog. A poté Matteo kontaktoval rodinu Chengretta která ho po pár měsících přijala a objevil tam také nového přítele a zároveň parťáka Vinicia Cattanea. Po rozpadu Chengretty začali dělat věci sami na sebe ve třech a čekají je nové překážky a také zkušenosti a poznávání nových přátel. Matteo nadále jezdí navštěvovat svou rodinu do Itálie kde také řeší různé Ilegální věci a nadále nabírá zkušenosti a poznatky od svého strýce.


Pokud jste toto představení přečetli až sem tak děkuji že jste měli strpění. A snad se nezlobíte že jsem zkrátil kapitolu v San Andreas ale myslím si že pokud budete chtít vědět o Matteovi víc řekne vám to IC formou pokud budete mít zájem vy a on si vás připustí k tělu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

stokly

50Kč včera v 23:47

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024