Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Un Sottogruppo Chengratta


Skaliik

Hráč

15
5.12.2023 12:24

Un Sottogruppo Chengratta


Základ Rodiny Chengratta

ZPrvu bych chtěl naznačit co je samotná Chengratta. Bylo to uskupení Italských společníků které vedl Steffano Chengretta. Kteří se v San Andreas zabívali prodejem zbraní, ochranou platících lidí a také likvidací nechtěných lidí.


Velká změna

Jednoho krásného dne se však stalo něco co nikdo z Rodiny Chengratta nečekal. Měla to být pohodička která neměla ani být riskantní, jednalo se o únos Jamese Palmerga v té době kongresmana. který měl ne moc vlídné slova o rodině tak se ho rodina rozhodla unést a zbavit se či zastrašit ho. Avšak pár dní poté co jej unesli se stal nečekaný zvrat, Palmerg utekl! A tak celou rodinu začala policie vyšetřovat a pátrat po všech členech. Postupně zabavovali majetek rodiny a kdo z rodiny nebyl vyšetřován tak se schovával po celém San Andreas. Po pár dnech kdy situace ustála se rodina sešla a nejlepším možným řešením je vrátit se do Itálie a zrušit pobočku v San Andreas.


Poslední pozůstalí

Poté co rodina opustila San Andreas zbylo ve městě málo lidí mezi nimi byli tací jako byl Matteo Di Costa, Vinicio Cattaneo a Brian Longoria. Kteří se v tu dobu snažili udržet si životní standart a také se živit jako doposud... Avšak nedařilo se jim spíše se vše zhoršovalo a měli na zádech terče. Po pár akcích zůstali jen Costa a Cattaneo. Ti se pokoušeli najít místo v jiných rodinách, to jim však nevyhovovalo a poté se objevila Rodina Ndranghetta která je přijala a byly z nich pravoplatní členové.


Situace v Dranghettě

Z prvu se rodina zdála být úžasná avšak brzo se ukázala první zrada! Felix Yazgan který chtěl popravit Dona Luciana Mustu a také organizaci okradl o mění, utekl když zjístil že jej Don chce potrestat. A od té doby se organizaci vůbec nedařilo, Matteo a Vinicio chtěli po těchto incidentech rodinu opustit s pár členy. Šéfovi Dranghetty se jejich rozhodnutí nelíbilo, mrzelo ho to ale jejich požadavkům vyhověl avšak celá situace se kompletně za pár dní změnila!


Obnova pobočky

A tak Matteo Di Costa zkusil kontaktovat svého starého šéfa Steffana Chengrettu, ten Mattea přijal s plnou náručí a nabídl mu za dobré peníze sídlo Chengretty a také pomocnou ruku a jeho zkušenosti při začínaní nové organizace. A poté co v Itálii dostal Matteo Di Costa potřebné Koncese pro vedení organizace vzali všechny členy z Dranghetty včetně Dona Luciana Musty. Poté začali otázky typu: Jak se budeme nazívat? Co bude naší náplní?
Mattea a Vinicia jeho věrného kamaráda napadlo zeptat se Dona Chengretty zeptat zda by nemohli zavést znova pobočku Chengretty v San Andreas a vést ji. Steffano Chengretta byl rád že jeho bývalí muži stále respektují a uznávají a zcela s tímto nápadem souhlasil. A tak začíná jedno velké dobrodružství!


(( Pokud by jste měli zájem se do této organizace připojit a pomoct s novým začátkem rodiny Chengratta neváhejte se ozvat někomu z nás na Discord: Skal!!k#0567 ; 21mavzi#0011 ))


Powered by LeoSight IFS
LT~24