Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Více různorodých volnočasových aktivit atp


Djmodo666

Hráč

6
9.12.2023 15:56

Zdravim. Jelikož občas na serveru skimo RP občas není žádné Rp které by se naskytlo a tak se občas já a myslím si i ostatní hráči občas nudí tak bych chtěl uvést navrh o přidání nějakých různorodých volnočasových aktivit atp. Myslím si že většina hráčů by nějaké novinky ráda uvítala. Děkuji moc a přeji hezký zbytek dne.

9.12.2023 17:37

Máme tu pár skriptových volnočasových aktivit (např. kulečník, basketbal, baseball, střelnici, let balónem, karty, kostky, míchání drinků, řešení záhad, dostihy), pak hra nabízí spoustu věcí už mechanicky od základu (např. běh, plavání, závody aut, jízda na kole, skok s padákem). No a pak je tu samozřejmě passive RP, které nám otevírá skutečnou svobodu a volnost a to bych doporučil vyzkoušet všem. Posbírejte pár kamarádů nebo i náhodných jiných hráčů (nebo to zkuste i sami) a čistě za pomocí vlastní představivosti si vytvořte vlastní volnočasovou aktivitu. Může to být něco úplně jednoduchého jako třeba piknik nebo výšlap. Může to být něco co už vyžaduje trochu větší představivost jako hraní stolní hry nebo nějaké domácí kutění. Moje rada tedy zní - nezaměřuj se na to co ti nabízí skripty, ale použij passive RP a můžeš provozovat doslova jakoukoliv volnočasovou aktivitu která tě napadne. Pokud však trváš na tom, že bych měl přidat novou skriptovou volnočasovou aktivitu, neboj se navrhnout nějakou konkrétní.

Djmodo666

Hráč

6
13.12.2023 19:43

Tak když pominu volnočasové aktivity tak bych tedy přidal možnost opotřebení pneu s tím že by se museli měnit a zároveň by si hráči mohli vybírat z různých vzoru pneu například s nejakymi napisy a tak podobně. Chtěl bych rozjet firmu ale v něčem novém než jsme na serveru doposavad videli. Zároveň by to přineslo novou čas rp na server.

jan38

Hráč

41
13.12.2023 20:04

volnočasove aktivity není opotřebování pneu

toto mužeš erpit pomocí passive, nekdo tetuje , někdo myje auta.

Volnočasová aktivita: Golf

Djmodo666

Hráč

6
13.12.2023 20:43

Já o tom neřekl že to je volnočasova aktivita ale že bych na to chtěl udelat firmu a když to bude jen passive tak ta firma nebude fungovat takto jsem to myslel

jan38

Hráč

41
14.12.2023 15:10

Nebude fungovat?? Passive RP je erpene 80% veci KIKO myje auta, nekdo tu tetuje a dělá percingy. 

Je pěkne že chceš takovy skript ale problem.ze by to byl další frakční modul. Otazkou je, jsi za takový modul ooc investovat formou peněz?


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo