Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🔴 Aukce o vytapetovanou Audinku! 🔴

1 2



Peli

Hráč

27
13.12.2023 18:50

Dobře....dal jsem si tu práci a prošel si pár aukcí kde přihazujete a nyní dražíte 3 vozidla v celkové hodnotě 26 milionů korun, opravdu tolik peněz máte ? To se mi úplně nezdá pane Droubys, vypadá to jako byste byl nějaký ulhaný jouda. Teď záleží pouze na slečně Dimitrijevové zda bude akceptovat vaše nesmyslné příhozy či nikoli.

                                                                                                                                                                    A. Kucherov

EmposOfc

Hráč

41
13.12.2023 19:25

Pánové,

Pro upřesnění, pan Droubys mi původně psal mail zda by bylo možné vozidlo zakoupit později za vyšší cenu, a to přesněji jedenácti milionů okolo 20. prosince. Já panu Droubysovi odpověděla že v případě vážného zájmu jsem ochotná počkat, jelikož s prodejem vozu vůbec nespěchám. Poté napsal svoji nabídku.

Zkontrolovat zda pán peníze mít bude či nebude je nemožné. Při nejhorším kdyby peníze neměl bude za blbečka, a vozidlo spadne do kapsy druhému přihazujícímu po něm za cenu na které se domluvíme v případě stále přetrvávajícího zájmu.

Vozidlo chci prodat do dobrých rukou a ani jeden z vás se tady teď nejeví dobře.. Jeden po druhém štěkáte jak čoklové. Vaše neshody si prosím tedy řešte dále přes mail nebo si domluvte schůzku, vynechte to ale prosím z tohoto inzerátu a pokud stále o vůz oba jevíte zájem tak pouze přihazujte.

Děkuji za pochopení,
Dimitrijevova Enid

Peli

Hráč

27
13.12.2023 19:34, naposledy upraveno 13.12.2023 19:59 uživatelem Peli

Slečno Dimitrijevova

Jak mohu přihazovat peníze když pan Droubys tolik peněz nemá? Jeho příhozy by snad neměli být akceptovány, úplný nesmysl aby přihazoval nějaké peníze které nemá......                                                                                                                                                                 

Jméno a příjmení: Alexey Kucherov

Kontakt: 729 707

Částka: 11 500 000 Kč

EmposOfc

Hráč

41
13.12.2023 20:28, naposledy upraveno 20.12.2023 15:16 uživatelem EmposOfc

Tak naposledy pane Kucherov, dále se k tomu vyjadřovat nebudu a pokud budete mít další otázky, zeptejte se na mailu.

Jak můžete přihazovat peníze když pan Droubys tolik peněz nemá?
Jeho příhozy by snad neměli být akceptovány, úplný nesmysl aby přihazoval nějaké peníze které nemá......
Nelíbí se vám to? Nepřihazujte.. tak jednoduché to je. Pan Doubrys mi slušně jako první napsal mail a zeptal se mě zda by bylo možné přihodit, s tím že by měl peníze na vůz až okolo vánoc. Jelikož se pan Doubrys slušně zeptal, byl první a nabídl mi již v mailu částku za kterou bych vozidlo minimálně ráda prodala, rozhodla jsem se mu vyhovět pod podmínkou že ho nikdo nepřehodí. Když pan Doubrys nebude mít peníze, bude hold za blbečka a vozidlo bych podle mé logiky prodala vám za vaši původní nabídku 7.500.000,-Kč (jelikož jste se přehazovali zatím jenom vy dva). Po vaší konfrontaci bych si ale vozidlo už za ty peníze radši ponechala.
Jestliže máte důkazy že mi pan Doubrys lže a ty peníze v okolí data vánoc mít nebude, pošlete mi je na mail. Jinak tady můžeme donekonečna spekulovat a jen se domnívat.

To je vše a pls trochu klidu,
Dimitrijevova Enid


EmposOfc

Hráč

41
20.12.2023 15:18, naposledy upraveno 20.12.2023 21:49 uživatelem EmposOfc

Aukce je ukončena, výherce kontaktován

Enid Dimitrijevova

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~50