Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh pro ilegální frakce


KitzuInu

Hráč

34
11.12.2023 01:48, naposledy upraveno 11.12.2023 02:02 uživatelem KitzuInu

Vykrádání ATM, na různých místech na mapě.

- Na mapě už se nachází několik bankomatů (nebo-li ATM) ze kterých se dají vybírat či vkládat do peníze. Samotné vykrádání ATM by se zakládalo na různých realitách, předmětech a místech. 

Budeš muset mít sebou termální vrtačku, či nový předmět který by se vytvořil například "SEMP" ( Small-Electro-Magnetic-Bomb ), které by dokázalo také vyřadit kamery a bylo by "drahé" na výrobu ve výrobce či by se dalo koupit.

Přišel by jsi jako zakuklenec k bankomatu (ATM), začal by jsi vrtal, či by jsi položil bombu. Čekal by jsi po nějakou dobu ( mezitím by se vyslal signál na centrálu PSA ). Z daného bankomatu by jsi mohl vytáhnout několik zásobníků s bankovky ( nebo pytle ). Kolik by jsi jich mohl vytáhnout by záleželo na lokalitě. Nezapomeňme také na vhodné RP při akci.

Nový prodej drog.

- Jako je několik či jeden prodejce nezpracovaných drog. Tak bych také zavedl několik kupců po mapě, u kterých by jste prodali zpracované drogy. Cena drog by se odvíjela například na lokalitě, na čase či počtu PSA. Někteří by mohli také práskat PSA. Navíc by se mohli i NPC random objevovat různě po městě, v uličkách atp. Prodej by se dal třeba provést i z jakéhokoliv vozidla, pokud by bylo NPC práskač nahlásilo by samozřejmě SPZ, barvu, a typ vozidla.

Estetické zbraně.

- Jak už jsme mohli zjistit jsou na serveru určité zbraně které se nedají poněkud sehnat. Například; Zlatý nůž, Černý glock, upravené sériové čísla a podobně. Umožnil bych tuto možnost i hráčům aby mohli produkovat podobné věci, uvítal bych také jiné skiny na zbraně ( pouze ty klasické žádné CS:GO skiny atp. ). Myslím si že by se tím změnila také ekonomika okolo zbraní a někteří hráči by to mohli mít i doma vystavené.

Tímto by mohlo přijít i zavařování zbraní pro jejich nefunkčnost, aby mohli být jen pro sběratelské obchody a potřeby s povolením od státu pro příklad.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024